Arkiv





Hur fan ser man ut?

Det var halloweenpartaj igår och som vanligt så sminkade man sig med massa svart och blod och grejer, det blev la helt okej, lite kladdigt bara. Men för att komma vidare till grejen så skulle jag göra ett försök att få bort sminket innan jag skulle lägga mig och nu på morgonen så märkte man vilket halvdant försök man gjorde. Man såg lite misshandlad ut samtidigt som jag typ va 50 år äldre. Jag kunde inte låta bli att skratta. Jag har inte sett hur kudden ser ut ännu faktiskt, jag sticker och kollar nu på direkten.

Musikvideo del 2

Hej!
Måndag släpps våran nya musikvideo och den skiljer sig lite om man jämför med dom andra.
Tänker fortfarande inte säga vilken låt det är men ja tror ni kommer gilla både video och låten.
Idag ska vi på halloweenfest faktiskt, tror att det kan bli riktgt trevligt, har inte bestämt mig vad ja ska vara än bara.
Man vill ju inte vara nått klassiskt som alla är varje år, man vill hitta nåt nytt, nåt kul!
Markus funderade ett tag på att gå som ett 16 meter långt staket... Jävligt bra och rolig ide men de går ju såklart inte, var ska han få virket ifrån liksom...
Har ni några tips på nåt udda ja kan klä ut mig till?
Är det halloween idag förresten? Håller inte koll på sånt men eftersom vi e bjudna på halloweenfest så borde de ju vara så.
Så happy halloween på er då!

Puss Puss
Martin


Statister till inspelning!

Imorgon, onsdag kommer vi att behöva statister till en ny video vi spelar in. Det handlar om tjejer och killar, ålder 16-25 från klockan 17.00 till ca 21.00 i Kungsbacka.
Vi ska spela in en stor partyscen och kommer därför att behöva en hel del festglada. Klädsel är partykläder med gärna något vitt. Vitt blir extra bra till den här videon. Det ska bli superkul, hoppas många av er är på danshumör.

Hör av er till [email protected] ikväll så svarar vi med mer info, plats och så vidare!
Ha det fint!

Skitnatt!

Alla har vi haft dom där nätterna som man helst vill glömma och ogärna upplever igen. Själv så var min natt just en sådan. Jag hade tur som fick några timmars sömn trots: Huvudvärken, snuvan, hunger, hostan, mardrömmarna, de konstanta obekväma liggställningarna, halsvärken och vetskapen om att klockan är 4 på morgonen och man har inte somnat ännu fast man ska upp tidigt och arbeta med många viktiga saker dagen därpå. Skitnatt! Men nu har jag haft den här natten och förhoppningsvis så kommer den inte igen på ett tag.

Arvo Süld

På måndag som sagt är det dags för oss att spela in en ny musikvideo. Det ska bli skoj. Det är väldigt kul att våra musikvideos får ett så fint mottagande. Många hör av sig och verkligen uppskattar videosarna. Heter det så? Videosarna? Nu heter det så! Det gillar vi. Och vi kommer säkert att behöva statister denna gången med men den infon kommer i så fall imorgon.
Igår var vi på stadsteatern Göteborg och träffade en bekant som hjälper oss med mycket när det gäller teater och film. Han hade smusslat med sin dotter som är väldigt förtjusta i oss. Så det blev en överraskning att få träffa henne. Det första hon sa när vi kom in va "Vad långa ni är". En härlig tjej.

Idag har vi fikat  hemma hos Arvo Süld. Alla kanske inte vet vem det är men ni som hängt med från starten vet säkerligen vem det är. Det är en äldre man som samlar på antikviteter och gamla grejer. Han har en butik som han kallar Returvaruhuset där han samlar alla grejerna som man i sin tur kan köpa. Och det roliga med hans butik är att han har så mycket grejer så det inte går att gå in i butiken. Vi har haft med honom i olika produktioner. Speciellt i en musikvideo vi gjorde där han bara dyker upp och gör reklam för sin affär. Han är en så skön gubbe så vi ville verkligen ha med honom. Låten till videon blev väldigt omtyckt så när vi skulle göra den live några år senare fick han vara med även på scen.
Det kan ni se här, 02:19 in i klippet:

Musikvideo

Yes, då var det dags igen, nästa vecka börjar vi sjkuta en ny musik video till en låt som jag inte tänker avslöja.
Jag kan säga att dom som sett oss live under 2009-2010 under en speciell föreställning har hört låten.
Vi avslöjar vilken låt det är i sammband med släppet och det är inte så värst lång tid kvar så håll ut.
Under tiden kan ni kolla upp "Kurt Olsson" på youtube.
puss o kram!
Martin

Kär gammal film

Jag rotade igenom rekvisitalagret härom dagen och hittade en påse med lite bortglömda filmer i. Där låg filmer som: Hotelliggarn, Lösvikt, Tre Bertfilmer, Yrrol, Carl Einar Häckner, Sista natten med gänget och hör och häpna; Den oändliga historien 1 & 2! 1:an va det inte länge sedan jag såg men 2:an hade jag inte sett sen lågstadiet. Så igår kväll så bänkade jag mig framför tv:n och jag blev faktiskt mycket possitivt överraskad. Vanligtvis så har jag ett förakt mot uppföljare på bra filmer men här gick det alldeles utmärkt.

Oceans

Såg en sjukt häftig film i helgen. Oceans heter den och den tycker jag att alla borde se. Gärna på bio. Otroliga bilder på mängder av annorlunda havsvarelser, fiskar, delfiner och andra djur som antagligen inte fått ett namn ännu. Gillar man storslagna naturfilmer som jag kommer man nog att älska den här filmen. Ingenting är datagjort eller pålagt efteråt. Jag minns speciellt en scen där säkert 300 monsterliknande krabbor kommer marscherande över havsbottnen. Eller en scen där flera tusen fåglar störtar ner som missiler i vattnet för att plocka sig en fisk. Sjukt coolt. En grym filmupplevelse! Om inte så måste man i alla fall se trailern.

grodan boll

Hej alla romantiker!
Måndag idag, inte mycket som hänt faktiskt.
Vi va i Norrköping i fredags och greja lite, åkte hem på lördag morron, va skit trött å sen blev det Söndag.
Jag tror fan ja ska klippa mig snart... ganska ointressant å läsa om men dom som har sett mig det senaste vet att jag är ganska långhårig just nu...
Jonatan och Markus har dock samma längd på sitt hår som vanligt.
Jag och Markus sitter förresten och kollar runt efter recept till bra fejk-blod, finns ju hur många varianter som helst men man vill ju ha den bästa liksom.
Någon som har ett dunder recept?

PUSS PUSS
Martin 

Slösöndag

Jag tänkte meddela alla att jag äntligen har bestämt mig för vad jag tänker göra idag. Det tog sin lilla stund att komma på men nu när jag äntligen har slått fast vid detta så märkte jag samtidigt att det nog inte fanns något bättre över huvud taget att göra på en dag som denna.
Jag tänker nämligen göra: "INGENTING"
Och det känns skitbra!
Ha de fint.

Ingen vinst

Ingen vinst för oss denna gång i tävlingen Humorhimlen Live 2010.
Och det kanske var bra det för det var ingen tävling för oss kände vi. Det var lite mer en standup tävling. Men vi gjorde väldigt bra ifrån oss och Norrköpingspubliken hade väldigt kul så det var skoj.
Hur tävlingen var arrangerad och producerad är fortfarande en gåta för oss. Det var en ganska lame kontakt med artisterna. Alla inblandade var verkligen där för att "get the job done". Det tycker jag är lite tråkigt när det blir så. Men men, man ska inte klaga. Vad tävlingen går ut på och vad priset är vet vi inte heller riktigt. Lite luddigt med information.

Nu tar vi några dagars paus innan vi ska jobba med fyra olika projekt samtidigt igen. Det ska bli skoj.
Tjofadderittan!

Hotelltrash 4 - Norrköping


Norrköping

På fredag ska vi till Norrköping och uppträda på ett ställe som heter Hugo eller nåt sånt. Det är inte bara vi utan flera olika artister. Det är nämligen en tävling, en radio-tävling som heter Humorhimlen Live. Det kommer bli ett kort men förhoppningsvis ett roligt gigg. Så ni som bor eller är i närheten av Norrköping på fredag får gärna pallra er dit!
Mer info finns här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3389&artikel=3964512

In other news... Ja vet inte riktigt, vi skriver väldigt mycket så Tramsgänget syns inte mycket just nu. Men håll i er för när ni minst anar det smäller det! Måste köpa en ny mobil också, den jag har nu är inte helt 2010 om man säger så... Några tips på ny mobil? Jag kan ju köpa en sån som Jonatan har men han e ju så töntig och då kommer ju jag också bli de! Kanske ska vänta tills man kan köra in ett chip i huvudet å ringa med det istället.

Puss Puss
Martin


Ny medlem i sällskapet?

Den mycket omtyckta, men tyvärr ej levande, hunden Kajsa kommer kanske att få en ersättare. Kajsa var en jycke som stod oss väldigt nära och vi hoppas att det nya bidraget ska skänka oss lika mycket glädje. Hunden har faktiskt lite av Kajsas ras i blodet också. Bella ska hon få heta.

En lite mer gyllenbrun variant.

Endast 9 veckor.
Ha de fint!

Världens bästa låt

Ja, det finns det många som undrar vilken det är. Och det har jag svaret på nu.
Så slipper ni leta i framtiden. Jag tänkte att det är onödigt att lägga massa tid på det, så nu har jag gjort det jobbet åt er. Ja, ni behöver inte tacka. Det var inte så svårt.

Svaret är Stand out med Powerline från filmen "Janne Långben The movie".
Klockren!

Måndag hela veckan

Ja de e så de känns, de e Måndag ida å ja ger mig fan på att det är Måndag imorron också!
För dom flesta är inte detta så kul, men för mig är de det.
Troligtvis är det för att jag tycker om mitt jobb, eller så är det lunchrasten jag vill åt, ja vet inte riktigt men det bästa med att jobba är ju rast... eller hur?
Fredag ska vi en sväng till Norrköping, tänker inte säga vad vi ska göra där än men de kommer ni få reda på så småningom.
Vi var i Norrköping 2008 när vi var med i REVY-SM första gången, jag gillar Norrköping, det är en fin stad, på sommaren iallafall.
Sen har ju Norrköpingsborna världens kanske sveriges skönaste dialekt!
Man njuter skrattar gråter... ja allt på samma gång när man hör en äkta Norrköpingsbo förklara vägen till närmsta HARRYS!
Lite skön östskötska tänkte ja bjuda på som avslutning!

PUSS PUSS
/Martin

Dagens loge


Nästan en tom dag.

Jag vaknade i morse av att värken i axeln hade försvunnit, yes tänkte jag till sjag skulle ställa mig upp ur sängen och knappt kunde stödja mig på vänsterfoten. Fan, blev den nya tanken. Måste ha varit från igår, vi som dansade och hoppade som galningar. De e tur att man inte ska göra något sånt idag iallafall, nej för idag blir det lite fotografering och redigering och retychering och repositionering och allt annat man kan tänka sig som slutar på  "ering".

Detta var den första bilden som jag hittade när jag sökte på googles bildsökning med ordet "ering".
puss o kram.

Tom dag

Nu sitter jag och slösurfar och väntar på att klockan ska bli 21.00. Då ska vi iväg och gigga på en privatfest. Jag är lite trött och energilös just nu. Jag får se till att styra upp det. Det är alltid kul att gigga på privatfester. Det blir en mer intim kontakt med publiken. Och ofta väldigt varierande publik så jag tror att det kommer bli skoj.
Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Det har varit en tom dag. Men dom behövs dom med.

Här provar vi lustiga glasögon på Buttericks till ett nummer.
Kanske inte så vidare lustigt.

SEGRARE

Hej å hå!
Som inte så många vet så spelar jag nu för tiden korpfotboll!
Är med i laget" KillerStiller" och igår säkrade vi seriesegern efter ett hett möte mot 2:an i gruppen.
Jag har spelat fotboll sen jag var 5 år ungefär men på senare tid jobbar man så mycke kvällar å helger så man har inte tid. Så då börjar man spela korpen istället.
Frågan är nu bara om vi måste börja träna o bli seriösa? för nu går vi upp en serie och motståndet blir svårare.
Jaja de blir nog bra, hoppas bara att coach tar tag i årsfest,bankett osv nu när vi vunnit serien med endast två förluster och resten vinster.

Puss Puss/
Martin


Dagens begränsning

Jag vaknade i morse och märkte att jag hade en konstig känsla i armen. Under natten så hade lag legat på den på ett så konstigt sätt att axeln var helt förlamad och naturligt vis så skulle resten av armen hänga med på det hela. Det tog ett tag innan jag kunde börja röra på armen och jag får försöka hålla mig kort idag för även att sitta och skriva på tangentbordet tar emot just nu. Om ni ser mig på stan så får ni ursäkta mig om jag inte vinkar (med högerhanden).

Puss och kram

Sjuk

Som Martin nämnde tidigare så har jag legat sjuk i en tid. Hög feber och hosta utöver det vanliga. Jag brukar inte bli sjuk. Det är inte ofta som jag råkar ut för sånt men nu när jag väl blev sjuk så blev jag det rätt ordentligt. Jag har inte haft ork med någonting utan jag har bara legat och kollat på tv. Jag har sett två säsonger Ducktales, fyra säsonger South Park, en säsong Ramsays kitchen nightmares, en säsong Big Bang theory, Batman begins, Bröllopsfotografen, Moderna tider, och Toy Story. Så man tittar mycket på tv. Efter ett par dagar hade jag fått mer ork och kunde sätta mig vid datorn för att skriva lite. Men en mycket seeeg vecka har jag tagit mig igenom. Nu mår jag bättre och kan leka lite.

Min sjukkur:

Passande låt till sjuklingar:

sicken helg

Shit vilket ös det var i helgen ska ni veta!
Min mor fyllde 50 år i fredags... ja, jag behöver väl inte förklara hur det gick.
I lördags var ja inte så häftig så vid typ 17 tiden gick jag till Markus (som också var på kalaset) och möttes av ett vrak utan dess like!
Han var fan värre än mig.
Vi satte oss och glodde in i varsin data skärm när Niklas Svensson med vänner kom på besök...ja, jag behöver väl inte förklara hur det gick.
Söndag gick däremot i lite lugnare tecken, soffa, tacos och mer soffa.
Hur har eran helg varit?

För övrigt har Jonatan luftvägsinfektion, så han fick inte vara med på nåt kul denna helgen... så går det när man andas för hårt.

PUSS PUSS

Martin


Gamla bilder

Vi hittade en gammal låda på vinden med bilder från när vi var små. Det var jättekul att gå igenom. Som man såg ut en gång i tiden. Kolla på Martin här till exempel.
Ska man se ut så? E de okej liksom?

Lite färg på tillvaron...

Nu i fredags så skulle vi ut och åka på lite ärenden i stan och allt kändes ovanligt vanligt. Men dagen skulle få en oväntad vändning när vi skulle in på en parkeringsplats för att stanna till. Vi skulle precis åka därifrån när jag tog en sväng runt en parkerad bil där som jag var väldigt nära att köra på. Oj, det var nära tänkte jag men Martin som satt brevid tyckte att vi bestämt hade kört på någonting. Själv menade jag på att vi var långt ifrån att träffa den andra bilen men när vi gick ut för att titta så visade det sig att vi hade träffat något helt annat.

En målare hade ställt en färgburk precis vid den parkerade bilen som vi skulle svänga förbi. Vilken osis, men jag kan inte låta bli att se situationen som lite komisk.

RSS 2.0