Arkiv





Mystisk fredag...

Nu har vi kommit till min avslutning i den här mycket spännande serien av mystiska dagar. Det jag kommer göra nu är att bifoga ett videoklipp som handlar om en insident som inträffade tidigare idag när jag och Jonatan pysslade med allt vad vi gör i studion. Allt som sägs i filmen är sant och även om jag inte verkar trovärdig tack vare att jag alltid vill spexa framför en kamera så kan jag garantera att detta är en "true story".

Trailer

Är det här liksom ens en riktig film?

Rhodos vol2

Hej igen.
Va kul det ar med alla dessa sma hemliga ledtradar som kommer upp pa bloggen nu for tiden.
Eller inte lika kul for mig kanske eftersom jag forstar dem ganska direkt men anda.
Jaha vad hander har nere da...
Inte mycke kan jag saga man badar och badar och badar, har e valdigt varmt!!
Vanligtvis blaser det ganska mycket har och det ar bra men idag har det varit vindstilla sa det har varit bad och skugga for min del, har brant mig ganska rejalt pa ryggen.
Igar kvall vid 11 tiden hade vi 31 grader ute sa vi bestamde oss for att kopa oss en natt med aircondition.
Satte den pa 25 grader o de va skit kallt!!
Undra om ja kommer frysa nar ja kommer hem.
Nanu ska jag ga a kopa presenter till mina kumpaner  hemma i sverige och jagf tankte ge dom tva ledtradar till vad det ar ja ska kopa.

Present 1: Denna sak kommer val till pass om du ska stilla ditt begar eller om du vill impa pa polarna om vem som har storst...

Present 2: Om ni sitter och har trakigt, och inte har nat a gora. ta da fram denna roliga syssla, med siffrer och bilder som eran kvall kommer forgylla.

Jag vet att det inte rimmar men sa e de ibland.

Puss Puss
Martin

Rena Rama Rolf

Nu vet jag inte riktigt vad Markus håller på med för mystiskt vecko-bloggande men det gör säkert ni.
Rena Rama Rolf har ju börjat igen på Tv4! Jag tror det faktiskt är den enda humorserien som man skrattar åt på Tv4. Bra jobbat. 1995... Jag säger ju det, 90-talet var en tid då allting klaffade och man kunde skratta åt det som gick på tv. Jag älskar Rena Rama Rolf. Jag skrattar. Och det händer inte ofta. Kanske inte åt själva skämten men åt hur de spelar och framför allt hur Lasse Brandeby improviserar. Många tycker att Robert Gustavsson är det största komiska inslaget i den serien men personligen tycker jag att Lasse Brandeby tar förstaplatsen. Jag tycker Lasse är så sjukt rolig när han skriker och höjer rösten. Det är absolut bland det roligaste jag vet. Vad tycker ni?
Och ni som inte fattar grejen med den här serien, ja jag vet inte.
Men ni har ju alltid serien kvar. Den dagen ni förstår bättre.

Torsdag...

Mycket mycket produktiv dag även idag och detta kan man ju märka eftersom bloggandet kommer ännu senare idag än vad den gjorde igår. Men så går det när man har mycket att tänka på. Gött va det i alla fall att komma bort från kontoret och åka på lite ärenden i bilen. Det blev som en latmaskpromenad ungefär. Men nog om det nu ska vi ta en titt på dagens reveal.

Mycket mystiska torsdagen:
"Det som en gång såg så distant ut verkar bli klart tidigare än förväntat"

Nu är mystiken så tät att en slagborr inte hade rubbat ytan på den.

Onsdag...

Oj vilken dag det har varit. Nästan så att man glömde blogga... dock blev det lite sent men ändå. Bättre sent än aldrig. Även idag så har mycket av arbetet bestått av digital redigering av alla tänkbara olika saker. Så without any further adue, eller hur det nu stavas, så går vi vidare till dagens reveal:

Den om möjligt ännu mer mystiska onsdagen:
"Utskärningar krävs för att ni ska kunna hitta snygga hemligheter"

Nu är mystiken så tät att man knappt ser igenom den.

Tisdag...

Jag kan garantera Martin att produktiviteten här är så glödhet att man skulle bränna sig på den om man höll i den för länge. Detta leder mig utsökt vidare till dagens avslöjande. Jag tänkte hålla mig kort och undvika allt det där andra struntpratet som annars mina blogginlägg enbart brukar bestå av.

Reveal ala tisdag:
Bildfiler har växlats mellan datorer för att lägga en grund till hur snygga NI ska bli...

Ha en fortsatt trevlig mystisk tisdag...

Rhodos

Hej alla glada.
Nu e de sa har att jag tankte aka pa semester, lugnt a skont.
Nu sitter jag pa Rhodos o bloggar... Trodde man skulle fa komma ifran allt som har med jobb och gora men icke da.
Men om jag anda sitter har sa kan jag laska er som sitter i vart trakiga Sverige.
Just nu ar klockan typ 5 det ar 35 grader ute och ca 25 grader i vattnet, till allt jag ater lagger jag till tzatsiki... och mythos (ol)
Sa, eftersom jag har det sa besvarligt och jobbigt har nere hoppas jag att mina kamrater jobbar pa for fullt dar hemma.
Har tagit lite bilder som kommer upp senare.
Och just in case om nagon inte har fatta det sa, nej ja e inte full... det finns inga a,a,o har.
Hahaha fan man fattar ju ingeting av detta, jaja.
Puss puss
Martin
Rhodos

Pixars bästa på länge

Jag och Markus såg häromkvällen "Toy Story 3". Alla vet vilken film jag pratar om. Och den var ju helt sjukt bra. På fredag går den upp i Sverige och jag misstänker att alla tidningar kommer ge den bästa betyg. Men det coola med filmen tycker jag är att den handlar om leksaker. Vi blev väldigt berörda av filmen på sina ställen och det är ju ganska komiskt att bli berörd av en rymdjägare, en cowboy, en gris, en dinosaurie, två potatisar och en hund. När jag var mindre såg jag den första Toy Story filmen flera gånger och älskade den. Del två i serien såg jag bara en gång och jag minns att jag tyckte att den var skrikig. Så mina förväntningar för trean var inte jätte höga. Men jag älskar ju alla Pixars filmer så jag visste att den inte skulle vara helt kass. Men det är så härligt när en film är välskriven och när alla små detaljer får en payoff i slutet av filmen.
Har ni inget bättre för er på Fredag så se Toy Story 3 på största duk. Tanka inte filmen. Se den på bio. På engelska. Ni kommer tycka samma som jag. Tyvärr är inte Björn Skifs Woodys röst i den svenska versionen. Och jag tror att han kommer att ångra sig efter svenska premiären. Detta är årets bästa film. Alla kategorier.

Måndag hela veckan...

heter en film, men man skulle också kunna säga detta om denna veckan som vi klivit in i nu. Det vi tänker göra denna veckan blir lite bortom det vanliga på sätt och vis. Vi kommer att ge er lite "behind the scenes" information om vad det egentligen är som händer här hos oss och vad vi planerar. Vi är vanligtvis mycket diskreta med att ge ut material och ledtrådar om kommande projekt i förväg för att vi tycker att det blir mer spännande då. Men den här veckan så ska ni få lite "aldrig tidigare sett eller hört" material från och med idag ända tills på fredag. Och vem vet, på fredag kanske vi avslöjar något lite extra speciellt.
De ni!

Men vi börjar med idag:
"Datorerna går varma tack vare ett musikprojekt. En fågel har viskat något om en remake..."

Mystiken tätnar...

(bilden ska alltså föreställa mystik)

Klister i stolen

Nu har vi jobbat två dagar i rad så mycket att tiden bara försvunnit. Det är lite skrämmande. Jag har suttit i en kontorsstol i två dar. Bara rört mig när jag skulle pissa och käka. Så nu avslutar jag detta sittningsmaraton med ett blogginlägg. Jag har börjat kolla på South Park från början, säsong 1. Dom avsnitten har jag inte sett sedan 1998. Fast då såg jag på dom om och om igen så replikerna jag hör idag finns inne i min hjärna. Det är kul att bli påmind. Det är ganska taskigt gjort om man jämför med hur serien ser ut i dag men avsnitten är fortfarande väldigt roliga tycker jag. Screw you guys, I'm going home!


På kylning

I vårat kontor så kan det ofta bli väldigt varm. Så vi har provat på alla möljiga olika saker för att hålla det svalt där inne. Men när det inte räcker med att alla fönster är öppna till den gränsen att de håller på att glida ur gängorna så får man ta till andra åtgärder. Kylda drycker kan vara den andra lösningen tänker vi. Vatten och is har vi så det räcker men vi nöjer oss inte med enbart sån stenåldersteknologi. Vi har nämligen införskaffat ett gäng mycket futuristiska och väldigt praktiska "kylstavar". Dessa kan både fungera som drinkkylare och som pinnar att veva runt i drycken med. Dessa pinnar har någon speciell vätska i sig som gör att den håller kylan väldigt bra. Det enda man behöver göra är att lägga pinnarna i frysen så kommer de snart funka som avlånga kylklampar ungefär.

Ännu en svettig dag räddad.

GRATTIS!

Martin som fyller år idag! Och vilken fantastisk dag att fylla år på! Fredagen den 13:e, precis som våran förra föreställning hette. Det kan ju inte bli bättre. Hoppas du får en dunder-underbar dag idag och att alla fåglarna sjunger Kviddevitt Tjofadderitt!
Gratta honom vettja!

Hotelltrash 3


Inspirationstripp

Vi har varit på en liten skrivarturné i dagarna för att tillsammans komma på nya roliga idéer som vi kan göra något av i framtiden. Det har varit väldigt kul. Vi har SPA:at och badat, festat och dansat, sovit och bastat och haft ball. Många kul dumheter kom vi på som vi nu ska sätta tänderna i. Vi får se vad det blir... Markus skulle göra ett roligt hopp ner i poolen och det slutade med att han spräckte näsan. Det va kul! Martin snodde med sig tofflor och badgrejer och jag har busat med hotellet. En höjdartripp.

Hotelltrash 2


Vägkrogen Grytan


Livboj

I våras spelade vi in en musikvideo till vår låt Sommardröm. Under inspelningen behövde vi en livboj. Så en dag när vi filmade på Smarholmen bestämde vi oss för att låna en livboj som fanns där. Det är ju såklart väldigt förbjudet att sno livbojar men vi tänkte att om vi lånar den någon dag så är det inte så farligt. Speciellt då när badsäsongen inte dragit igång ännu. Så bojen hängde med och videon blev inspelad.
Bojen har sedan dess prytt vårt kontorgolv. I två månader. Så igår bestämde vi oss för att lämna tillbaka bojen. Vi åkte till Smarholmen lite senare på kvällen. Vi tänkte att det inte skulle vara lika badbefolkat då. Vi smög till platsen där vi hade lånat bojen. Plötsligt som det en familj mot oss och vi blev lite nervösa. Dom skulle lämna badplatsen och vi skulle mot den. Pappan i familjen tittade lite snett på oss. Vi tittade ner i marken och fortsatte gå.

Till slut fick vi lämnat bojen men på tillbakavägen mötte vi familjen igen. Nu stod de och väntade på oss som om att det skulle förhöra oss om vad vi egentligen höll på med.
När vi kom fram till familjen säger mamman:
- Ursäkta oss... Men... Mina pojkar tycker så väldigt mycket om det ni gör... Kan vi få ta ett kort på er?
- (Puh) Eh, jaha ja ja visst!
Klick! Bojen är hemma och vi lever. En skräckupplevelse.

Onsdag

Ja tro det eller ej men det är onsdag igen. Känns som om det var minst en vecka sedan det var onsdag senast. Jaja, tiden går och inte går den bakåt direkt. Och heller inte åt vänster eller höger utan, ja ni gissade det, rätt fram! Jag tänkte ta tillfället i akt att berätta ett gäng "dagens"

Dagens problem:
Vart är barreklämman?
Vart är den tredje svarta skjortan?
När kommer postpaketet?

Dagens rätter:
Kellogs, mjölk och juice
Pasta med köttfärssås
Tre kex

Dagens turer:
Ner till Mats Musikbutik
Upp till Bertilsson
Ner till kontoret igen

Dagens inspelning:
En salig skara med strumpdämpat gitarrklink

Dagens kommande:
De vette Bertilssons alla katter... Men vi avslutar med en häst...

...som i detta fallet repretenteras av den nordsvenska valacken Albin.

På tal om...

Skräckfilm... Det är svårt att skrämma mig på film. En skräckfilm måste vara jävligt obehaglig om jag ska bli rädd. Och jag har sett säkert 1000 olika filmer som inte är speciellt skrämmande. Ibland händer det att en kompis säger att jag bör se en skräckfilm för att han tycker att den är äcklig. Men då måste jag tänka mig in i hans tänk. Vad kan han tycka är äckligt? Och så får jag jämföra med mig själv för att komma fram till om det är värt att se det tipset.
Ibland är det bra men oftast inte. Jag söker ständigt nya skräckfilmer som är riktigt läskiga och inte lite utan rejält vidriga.

Har ni något tips på en film som ni tycker att jag borde skrämma upp mig med så kommentera gärna. Jag återkommer med feedback om jag blev skrämd eller inte.

Här är mina tre favoriter som jag har blivit riktigt rädd av.
1. Paranormal Activity
2. Funny Games (Remaken, har inte sett originalet än)
3. Rec (Spanska versionen)

Jag har kommit fram till när jag summerade för mig själv varför jag tyckte dessa filmer va så läskiga och det tror jag var för att de inte har någon stämmningsmusik i sig. Ljudet i filmerna är realistiskt och jag tror att det är en viktig faktor i om man ska skrämma mig. Men jag bara gissar.

Skräckfilmsnajt!

Tjena.
Ikväll blir det skräckfilm *2!
Vi ska se filmen "rec" och "rec2"
Har inte hört så mycket om dessa filmer förutom att min kumpaner har sagt att vi ska se dom.
Har ni sett dom?
Vad tyckte ni?

Puss

RSS 2.0