Arkiv





Melodikrysset

Nu har jag landat i Stockholm och repeterat hela dan inför föreställningen jag ska spela nästa vecka. Imorgon ska jag upp tidigt för att medverka som gäst i Melodikrysset och prata om bland annat föreställningen. Så det kan ni lyssna på klockan 10.00 om ni är kryssroade. Nu är jag trött och ganska sliten efter gårdagens skolavslutning så det bli snart sängen för mig!
God natt.
Just det, den här filmen är för härlig!


En dag som alla andra

Idag har varit en flängig dag om jag får utrycka mig så. Varför skulle jag inte få det? Men i alla fall vi var i Kungsbacka idag och gjorde ett gigg på Kungsbacka torg. Det var kul, inte speciellt mycket folk men det var roligt för de som var där tycktes ha roligt. Sedan innan gigget var vi med i Kungsbacka lokalradio där elever från Aranässkolan sände. Det var trevliga tjejer som höll i programmet och det gick ganska fort. Men klart kul. Nu värmer jag upp inför imorgon då avslutningsfesten på skolan äger rum. Det ska bli väldigt roligt. Det var askul förra året så jag hoppas att det kommer bli lika kul detta år. Hoppas ni gillar Klaff-fel videon. Den går varm här på skolan. Hare fint!

Klaff-fel

Skolan är snart slut för mig. På fredag slutar jag. Det ska bli riktigt skönt men lite tråkigt med. Min filmklass gjorde en musikvideo till våran lärare Thomas som tack för dessa två år och den blev ganska rolig. Hela klassen rappar och reder ut vad man ska tänka på när man gör film. Resultatet blev mer än bra! Texten är väldigt kul tycker jag. Se den!

Filmtvåorna - Klaff-fel: (OBS! Se den i HQ)

Jag älskar den här reklamen!


Tack för en grym kväll!

Hej alla glada!
Igår var vi som sagt i Göteborg, närmare bestämt på Kulturhuset Kåken.
Det var en Blandad kompott med riktigt bra artister, från både här och där.
Vi skulle vilja tacka och hylla Diversity crew som arrangerade denna föreställning!
Diversity crew är ett tjejgäng på 5 Riktigt duktiga dansare som dansar, ja typ allt. Och som vissa kanske vet är vi väldigt svaga för streetdance. Vi hade mycket street i föreställningen TRAMS Live.
Vi träffade dom första gången när vi giggade på Arvikafestivalen, 2007 tror ja de va. Sen dess har vi velat göra något tilsammans och nu fick vi äntligen det. Och det kommer inte bli sista gången. De här tjejerna är hur grymma som helst!
Kolla in dansen som dom gjorde just på Arvikafestivalen! Speciellt Lockingen i slutet! (2.55)
Här är bara tre utav tjejerna med så ni kan ju föreställa er hur det ser ut när dom är alla fem. Ha en fortsatt trevlig dag!

DIVERSITY CREW Hell yeah!
 
/Martin

Soulnight

Här har det vart tyst ett tag! Men det är bara för att vi är väldigt upptagna just nu. Jag håller på med efterarbetet på en film. Klipper den för fullt och det går frammåt. På onsdag kommer vi att vara med i föreställningen "Soulnight" som spelas på Kåren i Göteborg. Så om man är i närheten tycker jag att man ska ta sig dit!
Förköp: 031-365 50 60

SoulNight - En färgstark och sprakande föreställning med dans, musik, konst och humor

Kulturpris 2009

Då kanske vi ska gratta och tacka oss själva för ikväll fick vi ta emot Kungsbacka Kulturpris 2009! Priset innebär ett stipendium10.000 och ceremonin ägde rum i Kungsbackas stadshus tidigare ikväll. Mitt i fullmäktigesalen tog vi emot priset och vi tackade alla var och en. Jonatan tyckte att de som hade valt just oss hade gjort ett bra val. Förvånadsvärt nog är vi tydligen de yngsta som någonsin tilldelats det här priset. Vi fick smörgårdstårta och kaffe med kaka i kulturhusets lite stela lokaler. Dessutom fick vi chokladcigarrer utav Birgitta Olsson från Film i Halland.
Detta pris hade vi inte räknat med men det är ju alltid kul med uppskattning. Känns skönt att efter sju års slit änligten bli accepterade på allvar i hemstaden. Och inte bara som ett Tramsgigt gäng. Utan även som en humorgrupp med tyngd i. Vi tackar och bockar!


Nämndens motivering
  • För att ha banat vägen in med ungdomskulturen på teatern.
  • Inspirerat till kreativitet och skratt.
  • Under åren utvecklat sin egen stil utan att luta sig mot rådande trender.
  • Orginalitet och stil visar sig i både manus och motivval.
  • Tramsgänget låter en underfundig humor genomsyra såväl sång som monologer
  • och sketcher, både på scenen och framför filmkameran.


Mer att läsa på:
http://www.kungsbacka.se/

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=762&a=494421

Gratulationer är varmt välkomna!


Biljettsläpp!

Det stämmer! Idag släpps biljetterna till två utav höstens stora projekt!
Den 16:e Oktober kör vi en föreställning Kungsbacka Teater tillsammans med Thomas Pettersson. Det kommer bli en Dansbandskomedi on the road! Missa inte!
Den 13:e November kör vi årets värsta föreställning. Nämligen skräckkomedin Fredagen den 13:e, också på Kungsbacka Teater!
Tänk er filmhistoriens alla mördare som gemensamt betar av en efter en... Ingen kommer gå säker. Frågan är bara om du vågar?
MEN, se till att skaffa biljetterna nu för att vi bara kan göra en föreställning utav Fredagen den 13:e, eftersom alla dör i slutet! 500 biljetter finns. Kan ta slut fort.
Ni som verkligen gillar det vi gör vill vi ska se denna föreställning så se till att ni har en plats, så inte oerfarna TRAMS-diggare snor dom.

Thomas Pettersson & Tramsgänget:
16:e Oktober
Ticnet
Turistbyrån: 0300-83 45 95
Vitehall: 0300-83 42 84

Fredagen den 13:e:
13:e November
Ticnet
Turistbyrån: 0300-83 45 95
Vitehall: 0300-83 42 84

Mer info om föreställningarna på kungsbacka.se
Två grymma biljettsläpp på samma dag! Vi ses!
P.S.
Artikel i Norra Halland idag!

Filminspelning - Dag 5

Sista inspelningsdagen över! Det började med att vi riggade för en bild tidigt men så klart skulle det regna så den bilden fick vi vänta med. Vi åkte till en lägenhet där vi spelade in en badrumsscen och en kort scen i köket. Sedan packade vi ihop och drog tillbaka för att ta den första bilden igen. Denna gången gick det bra. Till och med lite sol. Sedan gjorde vi en kort grej i vårat vardagsrum. Nu är inspelningen över och nu väntar Wrapping party!



Filminspelning - Dag 4

Hej vilken dag. Hela dagen började med att det regnade vilket jag inte hade bett om. Men jag kom på senare att det kanske var bra att det regnade i den scenen eftersom huvudkaraktärernas relation är lite knackig just då. Och då hjälper ju regnet till att skapa den känslan. Sedan var det lite bilder i Falkenberg där jag stötte på en bekant som fick vara med som statist. Det var kul. Efter det var vi i en park och spelade in en kyss scen. Sist av allt gjorde vi en scen i ett sovrum. Allt har gått bra. Imorgon är den sista inspelningsdagen!



Filminspelning - Dag 3

Oj, vilken dag! Hela 45 ljussatta bilder på en dag! Det är rekord för våran klass och jag misstänker ett rekord för hela skolan. Tror ingen har klarat av så många bilder på en dag innan. När vi gjorde Syskonsommar hade vi 28 bilder på en dag och då var nästan alla utomhus, dvs inget ljus. Nu var alla inne och ljussatta. Ingen lätt scen heller, sju personer vid ett middagsbord vilket innebär väldigt många axlar som kameran inte får överträda. Men vi var väl förberedda så allt gick hyfsat fort och bra. Vi får se hur scenen blir i klippningen.



Filminspelning - Dag 2

Andra dagen över! Idag filmade vi på en glassbar i Falkenberg. Det var väldigt kul och vi fick ta så mycket glass vi ville.
Det var gott. Jag hade lovat en utav skådespelarna en överraskning så jag special blandade ihop en jätte glass. Blorkums megajävel kallade jag den. Jag visste nämligen att hon tyckte väldigt mycket om glass. Sedan var vi på en strand och utanför glassbaren. Dagen slutade på en stadsgata där vi tog den sista scenen. Allt har gått bra. Imorgon väntar den jobbigaste scenen. Men det är inte för än imorgon! God natt!!




Filminspelning - Dag 1

Första inspelningsdagen över! Den började med försening som vi knappade igen som tur var och hela första scenen blev jättebra. Men efter kvällsmat blev det strul. Solen som jag hade beställt försvann! Så vi fick improvisera fram en grillfest med en hel del gäster och fuska till solen med två starka lampor. Sedan sista scenen fick vi stryka för att det blev för mörkt så den får vi ta first thing tomorrow. Är utmattad! Men glad för jag har världens bästa team! Nu ska jag sova lite för det blir tidigt imorgon igen. Tack för idag!

Lite bilder från inspelningen:





Halmstad

Ikväll kör vi på Kåren i Halmstad! Så alla som kommer att befinna sig i Halmstad ikväll får gärna dyka upp!
Insläpp vid 21.00. Öppet till 01.00. Vi ses där! Peace!

RSS 2.0