Arkiv





Efterlysning

Jag har länge älskat en serie som heter "Ballard Street" av Jerry Van Amerongen. På svenska heter den "Irrvägen" och har funnits med i serietidningen "Larson!".
Men nu har ju den tidningen gått i graven.
Så min fråga är om någon känner till vart man kan få tag på denna underbart roliga serie. Om det kanske finns någon "complete collection" med Ballard Street eller liknande? Om nån vet, hojta till!

Ni känner säkert igen den. Men nu är den mer svår att få tag på. Tyvärr.

Skeptisk

Jag undrar om den här kalendern med all humor i verkligen är något att ha. Man ser fram emot ett enormt roligt skämt var dag men när man möts av skämtet: "Det mest arbetsbesparande redskapet som finns är en rik man" så börjar man bli lite skeptisk. Skämten är ju inte ens tråkigt roliga... Hoppas det blir bättre.
Mors

Humorkalender

Jag hittade en kalender liggandes på kontoret för några dagar sen. Det var ingen som ville ha den så jag tog och hänge upp den på väggen och det visade sig att det var en humoristisk sådan. Varje dag så skulle man tydligen få ta del av något roligt enligt denna. Jag tänkte dela med mig av dagens rolighet från kalendern:
"Jag har haft otur med båda mina fruar. Den ena lämnade mig och den andra stannade kvar."
Då vet man numera vilken nivå som de har lagt på den här.

Hojj!

Hej alla Bloggerz!
Idag ska vi filma lite, förhoppningsvis är det den sista inspelningsdagen på ett projekt vi hållit på med sen november. Hoppas allt går som det ska och att ingen skadar sig. Resultatet kommer så småningom. Ikväll blir det klippa och klistra.
Kul med all feedback på nya hemsidan. Det är roligt att ni gillar den! Den kommer att ändras allt eftersom vi hittar på nåt nytt skoj.
Det har varit mycket födelsedagsbarn nu det senaste. Förutom Markus har även vår vän John fyllt år. Så det var himlans skoj. Men nu får det vara nog med att fira folk. Vi har massa att hinna med den här veckan så nu får vi sätta igång.

GRATTIS!

Markus Grimberg. Mannen, myten, legenden och födelsedagsbarnet.
Om han skulle beskriva sig själv med tre ord skulle det bli: Lång, glad och munter.
Idag är det hans dag för han fyller nämligen år! Grattis gamle man. Hoppas du får en munter dag med många överraskningar!

GRATTA HONOM OM DU VILL!


RSS 2.0