Arkiv





Whalecastle!

Idag är det Valborg. Spännande. Intensivt. Vad kommer att ske? Ja, det vet jag inte riktigt ännu. Det blir säkert bra. Idag kommer vi påbörja inspelningen av en ny video Valborg får vi putta lite åt sidan. Men först ska vi sitta på kontoret i ett par timmar och göra tråksaker. Tråksaker är ett sällsynt ord. Det borde man använda oftare.

Du, det här med å supa på Valborg...?

Workshop

Till alla er blivande skådisar!
En polare till oss ska leda en workshop om skådespeleri i Kungsbacka. Så om du är intresserad kanske detta är något för dig?

Workshopen kommer att gå av stapeln lagom till att sommarlovet har dragit igång och du kommer att få prova på att arbeta utifrån ett proffesionellt och beprövat system under ledning av Philip och Madeleine Martin. Det handlar om Improvisations-tekniker, Manusanalys, Karaktärsbygge, mm och kända manus kommer att arbetas med.

Alla åldrar och alla erfarenhetsnivåer välkomnas.
Anmäl ditt intresse genom att maila till: [email protected] så dimper det ner en anmälningsblankett i din inkorg.

Fotokrig 6

Som sagt det är svårt att hitta de där ovanliga bilderna. Man ska ju gärna hitta en bild som inte bara innehåller sig själv när man gör en rolig min, det är bara för enkelt. Så jag grävde fram den här. För ett tag sedan så testade vi att lägga på våra nyllen på en mall som vi hittade på en sida som hette Yearbookyourself. Roligt blev det i alla fall och såhär blev resultatet från vad mitt ansikte kunde erbjuda.

Statister till inspelning!

Nu ska vi spela in en rolig musikvideo till en ny skön låt.
Vi behöver statister till några scener som ska spelas in nu på Söndag 2/5 kl 16.00. Alla kön är välkomna, ålder 17-30. Temat är grillfest.

För att anmäla sitt intresse ber vi vänligen att ni mailar till:
[email protected]

Skriv namn, ålder, vart ni bor och eventuella frågor.

Vi kommer att höra av oss igen så snart allt är spikat med mer information om t.ex plats och tider. Men inspelningen kommer ske runt ikring Kungsbacka. Vi hoppas det kommer bli en riktig höjdare!
Var där eller va rektangulär!
/Tramsgänget

Fotokrig 5

Jag tycker det är svårt det här. Har letat igenom många hårddiskar efter roliga bilder men inte hittat nån jag är nöjd med. Den här fick det bli denna gången. Här kanske jag är 16 eller 17 år och då var ett finger i näsan den största sysselsättningen i mitt liv. I bakgrunden sitter en gammal kompis,  John och spelar antagligen nån form av Quake eller Starcraft. Kepsen jag har däremot är Pontus. Den ska han aldrig få tillbaka.

Fotokrig 4

Hej!
Mina konkurrenter bjöd upp hyfsat tyckte jag men nu är det dags att höja ribban ett snäpp! Denna outfit har jag visserligen haft på scen ett antal gånger men jag anser att den är värdig detta krig!
Om man säger så här, brudarna slänger ju sig inte på telefonen direkt...
Nu ska jag bara dra in en regel till här, och eftersom Markus har en alldeles egen outfit av samma rang får han inte använda ett foto med denna outfit!
Varje bild skall vara egen och det skall alltid bli något nytt!

Puss Puss
/Martin

Sovmorgon

Idag jag jag sovit länge. Vilket var skönt. Det är ju inte varje dag man kan ta sig den friheten att faktiskt göra det. Nu ska vi ha ett möte om en produktion vi håller på med. Hoppas att det kan bli kul. Inte mötet alltså, det tror jag inte kommer bli så kul utan snarare produktionen.

Markus mor fyllde år igår. Vi ville ge henne en annorlunda present vilket vi lyckades med. Petter var nämligen i stan och Martin lyckades fixa en signerad skiva till Markus mamma. Den kommer nog att spelas flitigt.

Twitter

Om någon håller på med Twitter och såna dumheter går det bra att följa oss på vår Twitter. Vi skriver nåt när vi känner för det och hoppas att fler vill hänga på oss.

Follow Tramsganget on Twitter
(Klicka på bilden för att komma fram)

"Hellre en fågel som kvittrar än min svåger som Twittrar"

Fotokrig 3

Mmm... krig ja... för att inte va sämre så rotade jag igenom min bildkollektion och märkte till min förskräckelse att alla blider som skulle kunna lyfta fram det fula hos mig har blivit brutalt raderade... borttagna... gjorda till intet... påbörjat sin vandring över floden styx, ja ni förstår vinken. Så vad fick jag göra? Jo jag fick rota igenom vad jag hade och hittade tillslut detta foto som kommer ifrån föreställningen "Trams Live" som spelades 2007 och 2008. Här spelar jag en karraktär som går under namnet "Conrad Von Skarv" som inte va med särskilt länge i föreställningen men hade dock en mycket stor betydelse för föreställningens framfart.


Fotokrig 2

Jaha, krig? Ska vi starta krig mot varandra nu? Typisk Martin idé. Men jag är inte den som är den. Letade igenom ganska många bilder men hittade ingen direkt som skulle ta mig till finalplatsen. Däremot hittade jag den här fula bilden från 2008. Jag var statist i en western-kortfilm som vi filmade på High Chapparall. Det var kul. Min statistroll var så liten och töntig med löjliga kläder så den får bli mitt bidrag. Hade inget namn på den här karaktären mer än att han kallades The Undertaker.
Skulle också kunna vara en bonde som söker fru. Typisk kontaktannons bild.
En vacker sådan. Eller?

Fotokrig 1

Hej alla glada.
Sitter på kontoret och jobbar för fullt med nya grejer! Tänker inte avslöja något än för det kommer dröja innan det blir klart, så nu har ni något att längta efter!
Helt jävla plötsligt börjar det snöa och hagla o grejer? Först trodde jag att det var aska från Island som föll ner från himlen men de va de ju så klart inte. Vi har tydligen fortfarande vinter på natten och morgonen och vår på dan.

Jag tänkte börja med ett fotokrig här på bloggen med mina bloggkamrater.
Ett krig där det gäller att lägga upp en bild på sig själv som är rolig/ful/inkompitent ja ni fattar, med kostym grimaser, smink ja man får använda sig av vad som helst för att få en bild som man tycker är värdig nog att kriga med! Jag tänkte börja lite lätt med bild som inte är speciellt bra, men å andra sidan måste ju Jonatan och Markus kunna toppa denna ganska lätt så att det stegrar.
Ska bli spännande och se vad dom kontrar med!!

Härmed inviger jag nu fotokriget

Vandringen

Jag tänkte berätta om en lite sak som jag och några kompisar har som tradition varje år.
Det hela har vi valt att kalla "Vandringen" och kan te sig som såhär:

Vandringen är en årlig förening där det gäller att ta sig till fots från en stad till en annan och dricka en öl vid varje busshållplats som man passerar. Varje år ska en ny medlem värvas och det är inte alla som vågar sig på denna enorma och nykterhets-trakasserande resa.



Regler:

1. På den dagen då "Eurovision schlager contest" har sändningstid så ska ensemblem påbörja sin vandring.

2. Resan har sin avgång vid "Lollipop" i Onsala och sin destination hos "Niklas Svensson", i centrala Kungsbacka. (ca 1 mil)

3. Vid varje busshållplats ska ensemblem sätta sig ner och dricka en öl var. Ingen får börja dricka sin öl förrens man kommit hela vägen fram till hållplatsen och ingen får lämna hållplatsen innan ölen är uppdrucken.

4. Ölburkarna ska efter bästa förmåga ställas i en stapel i ett av hörnen vid hållplatsen innan ensemblem får börja gå till nästa hållplats.

Traditionen påbörjades sommaren 2007 med enbart 2 medlemmar, Markus Grimberg och Niklas Svensson som bara för skojs skull ville testa på någonting nytt. Resultatet blev någonting utöver det vanliga och de bestämde sig för att göra detta till en årlig tradition. Varje år så kom de överens om vem som skulle få bli den nya medlemmen och därefter få äran att upptäcka hur långt man är villig att gå i onyckterhetens tecken.

Denna gången ska vi ge oss på detta den 15 maj hade vi tänkt, om det inte spöregnar.

Oskar Linnros

Nu är jag tillbaka efter att ha haft en kort semester. Det var gött. Jag har träffat släkt och vänner och tagit det lugnt. Sånt som man brukar göra. De andra har också tagit det lugnt och försökt att göra sånt som man vill och oftast inte har tid med.
Bloggen har varit lite opassad under tiden så vi ska se till att blåsa lite mer liv i den nu.
Kommer ni ihåg
hiphopduon Snook som slog igenom med deras sommarglada Mister Cool 2004? Oskar från Snook har i alla fall gjort en soloplatta som kommer släppas i vår. Första singeln från den heter "Ack, Sundbyberg" och jag tycker att den är ganska najs. Min kusin tyckte likadant och nu har min syster börjat nynna på den märker jag så fort vi ses. Vad tycker du?

Oskar Linnros - Ack, Sundbyberg

This is it

Har äntligen gett mig tid för att se dokumentärfilmen "This is it" om Michael Jacksons stora comeback turné som även skulle vart hans sista stora scenshow. Men som alla vet så blev det ju inte så. Tyvärr.
Jag tycker att det är så pinsamt tråkigt att det blev som det blev.
Helt förjävligt rent utsagt.

Min faster som är ett stort Michael-fan och som dessutom hade biljetter till konserten sa att om jag skulle se filmen måste jag se den när jag är tom i huvudet, med stor duk och bra ljud. Jag hann inte se den på bio eftersom den bara gick i två veckor på grund av att regissören inte skulle få tjäna pengar på Michaels död.
Min faster såg den sju gånger på bio (!), och har varje gång vi setts frågat om jag ännu hunnit se filmen. Så nu fick jag tillfälle att se den med henne vilket var en upplevelse i sig. Här var det inte frågan om toalettpauser eller prat under filmen. Nej, högsta volym och bästa bildupplösning. Man fick nästan fråga om lov om man skulle blinka. Så borde nästan alla filmer ses. Förutom Epic Movie och Jeepers Creepers, dom filmerna ska man inte se alls.

Efter att ha sett "This is it" blir man egentligen bara sur. Och förbannad. Och arg.
Här får man verkligen en inblick på hur Michael Jackson var och hur han jobbade med musik och det som blev det offentliga material som man är van att se. Han har ju varit tydlig med att man annars inte får filma honom när han jobbar fram något. Det är väldigt inspirerande och imponerande. Han är med i varje hörn av produktionen. This is it skulle även bllivit den största konserupplevelsen någonsin. Allting är verkligen maxat och genomaretat. Men det blev inget premiärdatum, istället blev det troligen världens största inställda konsert. Det är så synd för man ser att Jackson verkligen var i toppform och redo att göra sin stora comeback.

Jag har alltid gillat Michael Jackson. Han har varit självklar på något sätt. Det finns ingen artist som värnat som natur, jorden, vänskap och kärlek som han faktiskt gjorde. Möjligtvis John Lennon, men han blev ju dessutom skjuten.
Det är tröttsamt.

Gomorron änna då va...

Här står det still, alltså på bloggen...
Sitter på kontoret och kollar upp komunavdelningar, Jonatan är ett år äldre och i Sthlm och Markus jobbar.
Jag Ringde ett företag i göteborg häromdan och efter ungefär 7 signaler hör ja en schleten trött röst som svarar
- Gommoron änna då va...
Jag visste inte riktigt hur ja skulle bemöta detta, har han alltid den öppningsfrasen eller blev det nån specialare, e de ett skämt?
På några få sekunder hade jag ett val, antingen svarar jag som vanligt eller så kontrar jag denna annorlunda men väldigt roliga hälsningsfras.
Så jag svrade helt enkelt följande.
- Nämen halloo änna då va, hur eeee lääget dåååå?

Han la på...


Puss puss

Grattis Jonatan

Då säger vi alla GRATTIS till Jonatan som fyller år idag! Hip hop hurra! Han har ju den turen att få en lite längre födelsedag eftersom det är långfredag idag! Inte illa. Hoppas den blir trevlig med mycket skoj och bus!


Gratulationer är välkomna!

Vi kommer sakna dig Kajsa!

Det är med en klump i halsen som jag meddelar att vi tyvärr måste ta farväl av våran trogna hund Kajsa. Hon har tack vare en sjukdom blivit tvungen att lämna jordelivet och hitta en bättre plats i hundhimlen. Man önskar att det var ett april-skämt men så är tyvärr inte fallet. Vi tackar henne för alla åren som vi haft tillsammans och vi kommer aldrig att glömma henne.

Vila i frid.

RSS 2.0