Arkiv





Martins Fredagsmys 31

Hej vänner! Nu kör vi! Varför? Jo, för det e fredag! Vilken grej va? Vad vore Fredag utan Mys? Vad vore livet utan mat? Vad vore kor utan spenor? Vad vore... Ja, nu ska vi ju inte fördjupa oss i massa komplicerat dravell utan vi bara kör på!
Ha en trevlig Fredag! Mys på er! Puss Martin!

Martins Fredagsmys 31
 
Nu ere Fredag!
/Martin

Inspelning

It´s a wrap!
Nu har vi filmat samtliga bilder till ett projekt som vi inte kan avslöja ännu. Men kul var det! På fyra dagar har vi nu gjort små skojiga sketcher. Allt gick smärtfritt.
Såhär kunde det se ut idag när vi tog de sista bilderna:


Filmar

Hej kära vänner!

Nu är det så att vi filmar hela denna veckan så därför finns det väldigt lite tid över för att blogga men vi försöker å hinna med de så gott de går.
Igår var det första inspelningsdagen och det blev en lång arbetsdag, efter en samling på kontoret vid 08:00 bar det av till inspelningsplatsen. Det var en väldigt jobbig men väldigt rolig inspelning och vi var helt klara runt 20:30.
Hoppas ni mår bra och har det gött!

Väldigt roligt att så många har hittat hit och läser våran blogg!

"Tack och hej, säg inte nej"

/Martin

RANDY

Sveriges bästa punkrockband entrar Sticky Fingers Top Floor ikväll!
Dessa fyra latmaskar har äntligen lyckats få ett par bokningar och ikväll är det Göteborg som gäller. Bättre lördagkväll går ju inte att få.
Vi har alltid lyssnat på Randy i Tramsgänget. Minns när vi gick runt med en "Stejja" (som Stereo hette på den tiden), varsin folköl och skrek deras låtar i högstadiet. Vi har sett dom live kanske 20 gånger och de är alltid lika bra. Detta är ett fantasktisk roligt liveband. Det känns som halva Kungsbacka kommer ju att infinna sig på Sticky Fingers ikväll.
Det kommer att bli grymt!
Vi kommer att börja med en avancerad förfest och lyssna igenom alla deras skivor, sedan käka på "fansy resturant å schiiit" och sen rullar vi ner mot Sticky...
Är du i Gbg så tveka inte!

Randy - Little Toulouse
 

Martins Fredagsmys 30

Hej vänner! Fredagen står för dörren och Fredagsmyset nalkas! I veckan har vi jobbat med en sex olika projekt som vi har igång samtidigt! Det kommer bli en Trams-späckad höst mina vänner! Det är ju kul! Slit och så vidare så nu ska det bli skönt med en paus! Ha en fin Fredag! Mys på er! Puss Martin!

Martins Fredagsmys 30

Nu ere Fredag!
/Martin

Tips!

Såg "I huvudet på John Malkovich" igår. Jag har inte sett den förns den kom, 1999 så det var kul att se om den. Det är en väldigt bisarr, välgjord och rolig film.
John Cusack hittar en portal som leder i i skådespeladen John Malkovich huvud. Men bara i 15 minuter. Bara det är ju olsagbart. Sedan blir John Cusacks fru Cameron Diaz kär i John Cusacks jobbpartner som spelas av Catherine Keener. John Cusack blir också kär i Catherine Keener men Catherine Keener blir kär i Cameron Diaz. Fast bara genom John Malkovich kropp. Ja, och sedan blir det mer och mer komplicerat. Men kul är det. Tror inte jag tyckte att den var så bra första gången jag såg den. Men den är helt klart bra.
Se den om ni inte sett den!

Verk av konstig art

Vem är det som bestämmer vad som är konst kan man fråga sig, och vart har den människan lärt sig det? Mycket kan vara konst men ibland blir man bara sur när någon anser att något som absolut inte är konst är konst. En kompis till mig berättade om en Australiensare som hade ställt ut en hund i koppel på ett museum för att sedan låta den svälta ihjäl.
Konst? Ja kanske. Konstnär? Nej, djurplågare!
Och ingen frågade hunden om den var villig att göra allt för konsten.

Denna tavla hittade jag på en utställning i Trelleborg i somras. Nu får ni inte tro att jag hänger på utställningar och museum större delen av min fritid, detta var mer utav en slump. Priset för tavlan var 8000:- och tavlan föreställde... Rost.
Ingen vanlig rost, nej nej, detta var riktig konst rost. En slags rost som är mer överklass utöver den normala rosten.
Den här rosten har varit med om mycket i sitt liv så den förtjänar att ramas in och hängas upp på en vägg i ett smått lyxigare hus. Jag minns tyvärr inte konstnärens namn men jag minns att det var en kvinna så hon får gå under namnet Rosten.

Så jag vill passa på att hälsa till Rosten, hoppas du får sålt tavlan. Annars kan du testa sidor som Tradera och Blocket, där kan du sälja den under "Reservdelar" eller "Övrigt"...

Media

Här hittar du lite blandade höjdpunkter med oss. Kolla in våran Showreel.









Martins Fredagsmys 29

Hej hej! Hoppas ni haft en bra vecka. Själv har jag typ bara jobbat med avtal å skattesedlar hit o dit...
 ni vet sånt där roligt...
Annars är det lugn puckar, har fått lite fler gig men jag tänker inte avslöja det förns det är bokat och klart!'puss puss!

Martins Fredagsmys 29

Nu ere Freda!
/Martin

Revy Obcen

När vi var i Norrköping i somras under "Revy SM" träffade vi ett gäng i våran ålder som kallar sig "Revy Obcen". Ett stort gött gäng från Åkersbärga som man bör kolla in tycker vi. Vi missade tyvärr deras senaste föreställning men dom har fler på gång. Goa gubbar! Trevliga dessutom. Bara en sån sak!

En rolig reklamfilm av Revy Obcen:

Samtal om Lygnern

Inför ett gigg i Fjärås samlades vi vid en sjö vid namn Lygnern och samtalade som hastigast.
Det kunde se ut såhär:
 
Lite fakta när vi ändå är igång:
Lygnern är en långsmal sjö i sydvästra Sverige. Den sträcker sig från Fjärås till Sätila. Den är västsveriges fjärde största sjö och har utnämnts till Sveriges renaste vatten en gång i tiden.

Martins Fredagsmys 28

Hej vänner! Fredagsmys på lördag, men det går väl inte? Jo, det gör det faktiskt! Och jävligt bra med! I veckan har vi planerat och spelat in en musikvideo som ni kan se på bilderna nedan. Det var mycket kul och det blev tydligen bra med. Nu ska vi bara redigera ihop musikvideon så kommer ni märka när den är klar. Tack alla som var med! Det var en hejdundrans inspelning och alla var produktiva. Alla bilderna på tre timmar! Hoppas ni kommer få en fin helg! Mys på er! Puss Martin!

Martins Fredagsmys 28

Nu ere Fredag!
/Martin

Tack alla!

Tack alla som var statister vid inspelningen till våran musikvideo igår!
Det var väldigt kul och det blev många bra bilder. Jag har ont i högerarmen och är helt slut i kroppen. Men det betyder bara att vi gjorde ett bra jobb! Musikvideon kommer att vara klar i början av November!

Här är lite bilder från inspelningen:







Tack igen!

Historien bakom

Jag brukar uppskatta sånahär konstfilmer. Filmer som man inte fattar ett skit av men som ser ut att ha mycket att säga till publiken. Oftast når inte budskapet fram eftersom man inte fattar vad som menas med filmen. Men filmtyckare hyllar som regel dessa filmer till skyarna. Men jag kan tycka att det är för djupt. Och då får man parodiera!
Här är ett exempel på en sådan film:

Statister Sökes!

Vi kommer att spela in en musikvideo till en ny dunderhit med Tramsgänget
Torsdag 9/10 kl: 18.30. Vi behöver statister till denna inspelning och självklart ska vi ju fråga er först!

Vi behöver både tjejer och killar.
Klädsel:
Tjejer: Festkläder, klänning, klack osv.
Killar: Stekarklädd. Kotlettfrilla med kavaj, jeans och tajt stjorta.

Inspelning sker i Vessigebro utanför Falkenberg Torsdagen den 9/10 kl: 18.30 och kommer att hålla på i tre timmar.

Är du intresserad?
Hör av dig till Philip på: 0735-364646
[email protected]

Svara innan onsdag 8/10!

För en handfull Hult

När vi nu ändå är inne på westerntemat kan vi lika gärna fortsätta en stund till.
Här är en liten film vi gjorde för att testa kameran inför inspelningen.
Lite småkul att titta på.

High Chaparral

Sådärja!
Nu är jag äntligen tillbaka efter en hektisk vecka på High Chaparral. Regn varje dag, sunkigt hotell och jobb 12 timmar om dan. Men det har varit roligt. Många duktiga skådespelare medverkade och var astrevliga. Klantig som jag är så hade jag glömt regnkläder. Men det fick jag låna av huvudrollsinnehavaren. Tack så mycket!
Mitt jobb var att ta ljuvd på inspelningen. Det har jag aldrig gjort innan så det va en erfarenhet. Jag ska sedan ljudlägga hela filmen.
Alla i crewet har tränat på att snurra pickan runt fingret och jag tycker att jag blivit ganska duktig. Jag fick även en roll i filmen som "The Undertaker" som raggar på en tjej och blir skjuten. Mest för att Iain, regissören ville ha fler som dör i filmen.
Det jobbade en najs bruvd i receptionen som alla stötte lite lätt på. Det var kul. Men sista dan kom en utav skådespelarna som såg ut som Basshunter och med en lätt raggningsreplik så blev det "jufs, jufs, hej, hå!"
Jag har aldrig varit där förut så jag visste inte så mycket om High Chaparral. Allting var ju stängt för säsongen så det fanns ingenting att se. Men vi var ju där för att göra en film så det spelade ingen roll för oss. Efter att ha varit där en vecka när det är stängt blir man ju lite sugen på hur det är när det är öppet. Så man får åka dit nångång. Men jag undrar varför det stänger klockan 18.00? Det är väl ändå en nöjespark och de ska väl ha öppet länge?
En kul grej var att alla filmettor som hälsade på under inspelningen var tvunga att bästa skyddsvästar i skrikig gul färg. Mest för att vi tyckte att det var en rolig grej. Jag tror inte ettorna tyckte det var så roligt.

En liten film från inspelningen med Ninja!

Skönt att vara hemma igen. Nu ska jag ta det lugnt.

Martins Fredagsmys 27

Hej hej alla glada! hoppas ni haft en bra vecka. Jag har under i princip hela denna vaecka suttit och spelat gura, jag och philip skall nämnligen underhålla på en fest ikväll så det har varit mycket och lära sig.
Jonatan är på sista inspelningsdagen i av cowboy filmen som hans kamrater gör, lite nyfiken på att se den.
ja, jag säger som Ringo Bruttman skulle ha sagt....  

Martins Fredagsmys 27 

Nu ere Fredag
/ Martin

RSS 2.0