Arkiv





Freddy är tillbaka

Den 7:e Maj smäller det! Freddy är tillbaka. Kan bli asbra, det får vi se. Men detta är nog årets viktigaste film än så länge. Hoppas att den är bra i alla fall. Nu ska jag göra klart lite musik och sedan ska jag packa en väska. Sen har jag inget mer för mig idag. Pjuh!

Baileys bruvden

Asså jag hatar Baileys. Men den här reklamen har väl ingen undgått. Det är helt sjukt vad söt den här tjejen verkar vara. Nån som vet vem hon är? Hon får gärna komma till oss och sjunga att hon vill ha kaffe. Jag kanske blev sugen på Baileys nu, jag vet inte. Men jag hatar smaken och dessutom att de lägger till kaffe smak.
Blaurf, säger jag bara.
P.S.
Vi har inte fått någon fet check från Baileys för att jag nämnde detta. Men om någon från Baileys läser detta kan vi tänka oss den här tjejen istället för checken.

Återhämtning

. Nu kan vi börja leka igen. Man behöver ett par dagar för att återhämta sig efter att man lagt ner så mycket tid på en föreställning. Men nu är allting över och det är skönt. Ni får ursäkta att vi inte har bloggat på nästan en hel vecka men vi behövde en paus... För att påbörja ett nytt projekt! Som är i full gång. Och det är väldans kul, alla är astaggade. Mer kan vi inte säga än.

Tack för igår

Ett stort tack för igår. Det var väldigt roligt och publiken var grym! Det var många lättskrämda som hoppade till då och då. Tack alla medverkande. Ni var väldigt duktiga. Vi själva var också rätt bra. Hinner inte skriva mer nu tyvärr. Nu har vi ett par lediga dagar då vi ska ta igen oss och sen hittar vi på nåt nytt kul. Tack för all support. Det är ni som gör att vi fortsätter! Ha det fint!


Dagen innan föreställning

Eftersom det är en dag kvar innan vi kommer spela "Fredagen den 13:e" på Kungsbacka teater tänkte vi ge er lite info inför föreställningen. Lite tips på vilka filmer ni eventuellt bör se tills dess för att få ut så mycket utav föreställningen som möjligt. Allting sammanfattat i det än så länge inte kritikerrosade programmet Filmklubben.


Radiointervju

Här kan man lyssna på radiointervjun från imorse.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2262048&BroadcastDate=&IsBlock=

Radio och ljus

Imorgon ska vi upp tidigt som attan. Radio P4 klockan 08.00.
Det kan man lyssna på om man lyssnar på radio. För er som inte lyssnar på radio kan man istället lyssna på eminenta band som Randy, USCB Allstars eller Raised Fist. Valet är ditt.

Jag redogör om ljuset på teatern:

Maxad Claes igår!

Igår var vi på premiären av "C Eriksson MAX" med Claes Eriksson. Det var en väldigt rolig kväll. Föreställningen hade många härliga moment och välkomna skratt. Tänkvärda texter och nummer, det kändes som att man fick en del av föreställningen med sig hem. Mycket välgjort och allt i Claes stil. Efterfesten var vi på som hastigast för att vi också har en föreställning att ta hand om.
Och den spelar vi ju för tusan på fredag...

Nicklas & Uggla

Idag repeterar vi hela dan. Det börjar bli mycket att tänka på nu. Men det är väldigt skoj. Niklas Jönsson kommer hit idag med. Det ska bli kul. Vi jobbade med honom senast i föreställningen The Klinkerz som vi gjorde förra året. Ska bli kul att snacka lite skit med honom. Ikväll tar jag det lugnt och tar ledigt för att se Ugglas RevyRondo. Det ska tydligen va nåt.

Jigsaw har talat

Ny trailer till Fredagen den 13:e...

Repetition

Nu repar vi för fulla muggar inför "Fredagen den 13:e" och det är snart bara en vecka kvar till vi ska spela. Det är skitkul, alla är glada och vi har väldigt roligt emellanåt. Humöret är på topp. Martin har en del svårigheter med att lära sig sina repliker. Manuset är ju helt omskrivet så han har fått en hel del nytt att plugga in. Men det är kul för allt är så genomarbetat och tajt så det blir väldigt kul när vi repar. Tror inte vi har gått igenom ett manus så noggrant innan som vi gjort nu. Allting har en mening och fyller sin funktion. Plus att det är många nya skämt som kommer på löpande band, vilket jag inte trodde skulle gå. Nu har vi lunch och snart ska vi iväg för ett sista rep för dagen. Sedan ska jag in till Göteborg för en annan föreställning som jag ska gå på.


Tävling!

En ny tävling drar igång! Vinnaren får två biljetter till "Fredagen den 13:e" med oss på Kungsbacka Teater den 19:e mars och en Efter Plugget dvd.

Det vi vill ha svar på är:
Vad är det som Lilla Jönssonligan behöver för att kunna genomföra deras plan?


Vet man svaret rusar man så fort som möjligt till Kungsbacka Turistbyrå och säger det till någon i kassan.
Den som först säger det rätta svaret får två biljetter till "Fredagen den 13:e" och en Efter Plugget dvd på plats. Tävlingen startar idag tisdag 9/3 när Turistbyrån öppnar klockan 10.00.
Är det du som blir den stora vinnaren?

Cred for dedication

De som ligger bakom den här filmen förtjänar en stund i rampljuset.

Rep låten

Nu repar vi för fulla muggar. Jag kom på en liten låt för att hålla humöret uppe så det inte uppstår trötthet och hängighet i repandet. Den går såhär.

Melodi: Bamse sången

Repa, repa, nu så ska vi repa.
Tänk så kul det är när vi repar.
Plugga manus, lär dina repliker.
Alla måste repa varje dag.
Sen när vi är klara tar det bara två minuter innan alla underbara måste repa allt igen.
Höfter, tyglar, mjäll och Markus Grimberg.
Svett, en koltrast, fjäll och en ballong.

Dagens outfit

Ikväll ska jag ut med några polare på ett nytt ställe i stan. Man vill ju inte komma dit som vem som helst. Så jag var extra noga med att krydda till min outfitDet blev en vild blandning med influenser från Nordkorea, Grönland och Andra långgatan.
Byxor från G-Roy (1595:-)
• Långärmad tröja från Call of duty (459:-)
• T-shirt från White boy (279:-)
• Bälte från Bältespännarparken (Lånat)
Hår extensions, svart från Hair och där (795:-)
Mössa från Gluten (49,95:-)

Accessoarer:
Mercedes märke från en Mercedes (Än så länge gratis)
Strap från strapondotcom (129:-)
• Borr från Black and ducker (1995:-)
Skridsko från garaget (19:-)

Kläderna får jag givetvis gratis annars skulle jag ju inte göra det här inlägget. Tihi.

Freddys skor

Okej. Jag har hittat världens coolaste skor. Jag måste skaffa dom på nåt sätt.
Nike Freddy Krueger shoes! Gimme gimme gimme!
Hur coola e dom inte då?

Inte långt kvar

Nu är det den 1:a mars. Och den 19:e kör vi igen! Våran iskalla skräckkomedi "Fredagen den 13:e" har nypremiär!
Vi har lagt ner ett stort arbete på att skriva om föreställningen. Vi var inte riktigt nöjda med den när vi spelade sist. Och nu har vi haft en chans att få till det som vi vill. Nu är den värre, betydligt läskigare och mycket roligare. Dessutom har vi utvecklat handlingen rejält så det kommer uppstå många frågor som senare kommer få svar på, eller inte... Tempot är ökat och karaktärerna mer utvecklade. Så det har nästan blivit en helt ny föreställning. Det ska bli skitkul att köra nu igen och alla är astaggade! Ingen i publiken kommer sitta säker. Jag vet inte varför det är så roligt att skrämma folk, men man tycker ju på nåt sett att det är kul själv att bli skrämd.

Biljetter finns ute på ticnet om man har missat att införskaffa:
http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&language=sv&keyword=tramsgänget&x=0&y=0

Och om man inte vill boka via nätet ringer man:
Kungsbacka Turistbyrå: 0300-834595
Fyren Vitehall: 0300-834284

-Moahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Vi ses där...

RSS 2.0