Arkiv





Uppdatering

Eftersom mina Tramskompisar har bättre saker för sig än att tänka på bloggen får väl jag peta in ett inlägg mitt i semestern.
Just nu är jag i Köpenhamn på ett hotell som är väldigt centralt. Det är kul, ska snart käka på en resturang som verkar mycket spännande. Idag har jag köpt lite kläder och nya solbrillor. Det är GAY-festival i stan som man blir påminnd om vart man går. Roligt och mycket folk överallt. Hopas allt är bra med er!
Grafitti kulturen är på topp i Köpenhamn

Jag vill svara Anna som kommenterade det föregående inlägget.
Jag är hemskt ledsen om jag på något sätt förstört eran resa. Min för hoppning var mer att förströ er! :)
Jag hoppas att ni hade roligt åt föreställningen i alla fall. Ofta händer det när man stått på scen en längre tid att man blir lite trött efteråt och då händer det att man ibland blir lite kort i ton. Men om jag hade vetat att ni hade rest så långt för att titta på oss hade ni självklart fått sitta med oss efter föreställningen så hade jag bjudit på käk. Jag uppvaktakde alla som kom fram till mig efteråt och om jag var lite för snabb med dig så vill jag försöka gottgöra det på något sätt.
/En tråkig tyst Trams-medlem

P.S.
Som ni kanske fattar blir det inget Eftersnack Skansen ikväll eftersom alla är på olika håll. 


Tack för igår!

Det var en otroligt lyckad smygpremiär igår. Tack alla som kom och beskådade detta mästerverk. Den enda som inte ville att det skulle bli en lyckad kväll måste vara Gud. Han hade bestämt att det skulle regna under föreställningen. Ett väder som vi inte hade beställt. Eftersom vi spelade utomhus. Martin har två repliker i föreställningen som passade bra in på vädret. "Tyst, prata inte om väder för då kommer det bara börja regna" och "Det här är ett bevis på att det inte finns någon Gud"...
Vilket gjorde replikerna dubbelt så roliga. Martin gjorde ett superjobb som dansbandet "The Klinkerz" frontman och satte den nyskrivna balladen "Point of no return" perfekt. Markus tajming är alltid lysande, alltid lika svårt att spela mot honom och Philip överraskar varje gång. Fantastiskt kul! NIklas Jönsson, en komisk talang från Lund hade vi med i ensemblen som bandets manager och han är som skriven för den rollen. Jätteroligt att han var med. 
Publiken skötte sig bra, skrattade på rätt ställen och även på ställen vi inte hade räknat med.

En radiointervju med mig kan man lyssna på här:
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1862283&BroadcastDate=&IsBlock=
NIklas Jönsson med The Klinkerz. Foto: Birgitta Tingdal

Den riktiga premiärendansbandskomedin (som inte har fått något namn än) är i Oktober på Kungsbacka Teater. Vi ses igen då!

Nu tar jag semester så här kommer ja inte skriva på ett tag.
Peace, love and Playstation!

Haru Påtår? (Harry Potter)

Det är mycket nu. Vi finslipar på föreställningen som vi ska ha smygpremiär på nu på onsdag. Vilket är en hel del jobb. Utöver det ska jag sammanställa min senaste film som jag spelade in i maj och översätta Syskonsommar till engelska. Och på allt detta singelsläppet på den där jävla Dunkadunkalåten. Tur att folk är hjälpsamma och hjälper till när det behövs. 

Jag har helt plötsligt blivit besatt av Harry Potter filmerna. Jag har aldrig sett de innan, bara den första men nu när jag förstog att den senaste filmen är väldigt mörk och att tyngden ligger i karaktärerna och inte i datoreffekterna blev jag intresserad. Så jag håller på att plöja alla fem filmerna bara för att kunna se sexan. Ikväll blir det film nummer tre.

Tjong!

Häst 8

Jag och Jonatan har nu under en tid forskat intensivt kring en av jordens mest märkliga skapelser... Hästen!
Så nu har jag tagit mina lurviga och gått till botten av alla mysterium kring dessa hästar som så stillsamt vandrar på vår jord. Jag har begett mig till de djupaste skogarna nära ett område som av lokalbefolkningen kallas för "Tvärred". Där har jag träffa både folk och hästar men mest märkbart av allt är att jag inte har träffat vilka hästar som helst, nej nej. Här har jag stått öga mot öga med två av hästvärldens allra minsta skapelser. Jag har valt att dokumentera detta och bjuder på ett filmklipp från min upplevelse av dessa fantastiska varelser.

Naturens mirakel:


Planet 51

Den här filmen kan ju bara va hur skön som helst.

Smygpremiär

Repetirionerna till den nya föreställningen pågår för fullt. Det är väldigt kul. Det kommer bli en Dansbandskomedi, en roadmovie på scen med de avdankade dansbandet The Klinkerz som börjar så smått att tröttna på varandra...
Vi kommer att ha en Smygpremiär för föreställningen om en vecka, onsdag den 22/7Pensionat Frillesberg i Frillesås utanför Kungsbacka. Klockan 20.00. Ska bli lite extra kul eftersom vi ska spela på en utomhusscen. Biljetterna är begränsade, endast 100 platser så om du inte vill missa smygpremiären utav våran nya Dansbandskomedi ska du se till att boka i förväg.

Biljetter:
Ticnet.se

Mer info:
http://www.frillesberg.se/

Den riktiga premiären sker den 16 OktoberKungsbacka teater tillsammans med Thomas Petersson.

I afton inställt!

För alla er som väntade sig ett hej dundrans liv med Tramsgänget och deras helt fantastiska livesändning "Eftersnack Skansen" på bloggen måste jag tyvärr meddela att detta inte blir av denna veckan. Anledningarna kan vara många och invecklade som till exempel att de var tvugna att ha ett möte där de övade och disskuterade kring det nya manuset och den nya föreställningen som kommer inom kort. Eller så kan det vara att Tramsgänget helt enkelt sparar på krafterna och väljer att erbjuda en dubbelt så bra livesändning nästa vecka. Som sagt möjligheterna kan vara många. Det enda vi vet med säkerhet är att Tramsgänget idag i alla fall inte kommer sända "Eftersnack Skansen" live på bloggen ikväll. Och för alla ni som tack vare detta besked blir helt förkrossade och inte riktigt vet vart ni ska ta vägen så säger vi som de gammla australiensarna: "Vi kommer tillbaka" och då med ännu mer galenheter. Så håll ut!

Kram på er och på återséende.
Bilden har jag ritat själv...


Helgen

Helgen tillbringades på Markus föräldrars landställe i Ljungskile. Tanken var att samla oss i lugnet och skriva manus, komma på nya idéer till nya produktioner och mest bara ha det gött. Bland annat skulle manuset till våran nya föreställning finslipas och några låtar blev påkommna. Så det var en skön helg. Och jag råkade skrämma skiten ur Philip när han stod ute och pissade igår natt. Jag har aldrig sett någon bli så rädd. Det var hur kul som helst. Precis hemkommen och ska jobba lite mer. Sedan kanske bio. Vem vet.

Karlstad

Igår var vi i Karlstad och giggade där på torget tillsammans med KICK, Elov, Beny och DiscoCrew. Det var väldigt kul och vi gjorde precis det vi skulle. Tack alla som kom. Efter spelningen hade vi blivit lovade en efterfest av vår manager men ingen visste vart eller hur. Det var ganska spännande. Så vi väntade vid en fontän på torget en liten stund fast vi inte visste vad vi väntade på. Sedan rullar värsta limosinen in som tog oss vidare till en fest någonstans. Vi gick in på festen och blev mötta av värdinnor som gav oss drinkar. Sedan badade vi i en jättestor jacucci. Philip badade i fyra timmar. Han var ett russin när han kom upp. Där befann vi oss resten av natten. Sedan blev Markus hypnodiserad av killen som hade festen. Det var roligt att se.
Jag och Martin gick och la oss runt 08.00, precis efter att hotellfrukosten öppnat.
Limo - del 1:

Limo - Del 2:

Lite bilder från Karlstad:
Klassisk bild.
Markus och Rebecka.
Philip, Jonatan och Martin.
Såhär såg Martin ut från 04.00 till 17.30 när vi kom hem.
Jonatan med bilddagboksvinnaren Beatrice.
Efterfest eller nåt.

Jonatans hyllning till Michael Jackson

I bilen på väg upp till Karlstad hade Philip väldigt roligt över Jonatans ögonbryn.

Eftersnacket med Tramsgänget


Skansen Eftersnack 2

Missa inte ikväll, direkt efter "Allsång på Skansen" då vi sänder live här på bloggen. Efter förra veckans succé är vi bara tvugna att fortsätta detta uppskattade eftersnack. Vi kommer att diskutera kvällens Allsång och dess gäster. Vem gjorde bort sig? Vilka satt i publiken? Vem sjöng falskt? Osv. Dessutom kommer vi att ha tävlingar, gåtor och andra dumheter.
LIVE här på Tramsbloggen direkt efter Allsång på Skansen ikväll klockan: 21.00!
Missa inte!

Kvällens gäster på Allsång på Skansen är:
Magnus Uggla, Carolina af Ugglas, John ME, Claes Eriksson, Anne-Lie Rydé, Lotta Ramel och Rolandz.

P.S. Vi ska göra allt vi kan för att få Magnus Uggla till Tramsstudion!

Ni kan redan nu kommentera och tycka till vad vi ska ta upp i programmet ikväll!
Kommentera här nedanför så kommer vi att ta upp era ämnen.

Habbo.se

Nu är vi online på Habbo.se
Kom dit och snacka med oss.
www.habbo.se

Chatta med oss på Habbo.se

Imorgon, måndag 6/7 kommer vi att befinna oss på Habbo.se! En chatcommunity där man omvandlas till en 8-bitars tvspels figur och chattar med andra människor. Rätt kul grej.

Klockan 15.00 kommer Tramsgänget att finnas där för att svara på era frågor.
Mer info:
http://www.habbo.se/articles/1114-tramsganget-kommer-till-habbo-den-kl

Ses där!

Väskmannen

"Mitt enda ärende var att köpa väskor. Vilket jag nu gör.
Så fan ta henne om hon nu kommer och klagar..."

NR 1

Hej hej! Kul att det är många som tittar in på våran blogg nu när det händer en del! Om det är några nytillkomna läsare kan jag tipsa er om att kolla in mina fredagsmys "Martins Fredagsmys" (längst upp till höger på bloggen), en följetång vi hade här för ett tag sen.
Vill passa på att tacka alla som hjälper oss att få ut våran sommarplågsparodi. Nu är Dunkadunkalåt det mest sedda klippet på Aftonbladet.se. Det är kul!

Aftonbladet.se:
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=30241

Puss puss
/Martin

Dunk på Aftonbladet

HEJ HEJ! Om ni har en stund över kan ni gå in och kolla DunkadunkalåtAftonbladet.se!!!
Men glöm då inte att rösta så jepparna därborta fattar vad det handlar om.

Aftonbladet.se:
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=30241

Fan va alla kommar hata oss... Det gör dom rätt i!



Puss puss
/Martin

RSS 2.0