Arkiv





GOVD JUVL!

Vänner och bekanta, pojkar och flickor, vuxna och barrrn, bloggare och proggare, fattiga och rika! En förbannat riktigt GOVD jävla JUVL önskar Tramsgänget er alla!
Denna afton kommer bli en hejdundrandes fest där man kommer att frossa i mat, glögg, choklad och klappar. Vi frossar på olika håll men kommer att strömma samman efter Karl Bertil Johnsson ikväll.
Vi vill veta vilken del av Kalle Anka som ni tycker är bäst?
Kommentera!


Vit jul?

Jaha ja, nu ska de komma hur mycket snö som helst bara för de!
Det finns ju ingen anledning att de ska snöa här, vi har ju inga backar!
Okej de kanske e fint å mysigt när det snöar men ja tycker ändå att det inte är en tillräklig anledning.
Sen är det ju även så att snö och kyla går hand i hand och jag gillar mer värme, om jag vill åka snowboard är det mitt val och då åker JAG till snö och kyla  istället för att det ska komma hit!
Så, nu har jag beklagat mig lite, de va skönt.
Annars då? snart julafton eller?
Det bästa med julen och julafton är maten!
Eller vad tycker ni? Ja menar det är ju ett helt buffé bord med allt möjligt gott som bar står o väntar på at bli uppätet!

Vi är fullt medvetna om att vi bloggar fruktansvärt dåligt just nu, men vi tänkte kompensera detta på julafton med något lite extra!

Puss o kram

Veckans citat

Idag var i Gbg för att ha ett möte med några personer vi ska jobba med. Det var kul fast alla var lite trötta. Och på vägen därifrån, mitt i Nordstan kommer det fram en försäljare till Markus och säger:
- Do you speak english?
Varpå Markus svarar vänligt men bestämt:
- No.

Intervju

Ja, vi kom upp! Vi blev förvånade själva. Dessutom hann vi förbi en sväng hos vår kompis John och hälsade på honom. Han sov. Vi väckte honom. Han blev arg.
Det kan han gott ha!
Här kan man lyssna lite ifrån intervjun imorse.
SR.se:
Ljudklipp:
Hela intervjun:
Foto: Therese Wahlgren/SR Halland

Radio imorgon

Om nu någon skulle vara uppe i ottan imorgon, närmare bestämt 07.30 kan man lyssna på Radio Halland för då kommer vi dit och våldgästar studion.
Annars kan man sova vidare. Om ens vi orkar upp återstår att se.

Youtube-kanal

Hej alla Tomtar och Troll i Decembermörkret!
Kul att Jullåten uppskattas. Det var ett väldigt kort och enkelt projekt som jag inte alls hade planerat att vi skulle göra men kul att den uppskattas. Lite kuriosa att 10 lökar gick åt till inspelningen. Hela inspelningen är ett enda stort minne som luktar lök.

Martin blåser upphackad lök på Markus.

Jag vill passa på att understryka om man verkligen vill se mer av oss och de dumheter vi nu hittar på i framtiden så bör man se till att Prenumerera på våran youtubekanal. Om man nu inte redan gör det.

http://www.youtube.com/Tramsganget

Där kommer allt med Tramsgänget att hamna i framtiden. Och det är en hel del kul som är på g! En helt ny hemsida är också på gång som dyker upp i början av nästa år. Inte illa.
Snart är det tredje advent. Bara en sån sak.

Hej Tomten!

Ni som tjatat på oss att göra en julkalender får nu en bonus av oss.
Våran nya låt "Hej Tomten" släpps nu för allmän beskådning och är en olycklig julballad om tre pojkar som fått nog av julens rödlufsige .
Julen kan vara en svår tid för oss alla. Det kanske inte bara är julklappar, god mat och en mysig stämning. Utan ångest, tårar och kalla känslor.
Hur som helst hoppas vi att ni gillar den och kör den flitigt nu inför jul.
Varför vi gjorde den här musikvideon var mest för att testa en kamera.
Och istället för att bara filma lite olika typer av bilder och ge kameran en prövning valde vi att göra ett projekt av det.
Resultatet blev "Hej Tomten".
Gillar du den - Sprid den gärna vidare! Det är kul om så många som möjligt får chansen att höra den innan jul.
Posta videon på din facebook genom att klicka på länken nedan:
http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DXD-73LpND7w&t=Tramsg%C3%A4nget%20-%20Hej%20Tomten!
Ni som tjatat på oss att vi ska göra en julkalender ska nu få en bonus av oss.
Se det som en tröst.
Våran nya låt "Hej Tomten!" släpps nu för allmän beskådning och är en olycklig julballad om tre unga män som fått nog av julens rödlufsige Tomtefar.
Julen kan vara en svår tid för oss alla. Det kanske inte bara är julklappar, god mat och en mysig julstämning. Utan ångest, tårar och kalla känslor.
Hur som helst hoppas vi att ni gillar den och kör den flitigt nu inför jul.
Varför vi gjorde den här musikvideon var mest för att testa en kamera. Och istället för att bara filma lite olika typer av bilder och ge kameran sin prövning valde vi att göra ett projekt av det. Resultatet blev "Hej Tomten!".
Enjoy!


Gillar du den - Sprid den gärna vidare!
Det är kul om så många som möjligt får chansen att höra den innan jul.
Posta videon på din facebook genom att klicka på länken nedan:
http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DXD-73LpND7w&t=Tramsg%C3%A4nget%20-%20Hej%20Tomten!

Vill du ha "HEJ TOMTEN" som ringsignal till din mobil?
Skicka ett sms med texten TG TOMTEN1 till 72500
Kostnad: 20:- + operatörsavgift

Eller ladda ner låten till din mobil!
Skicka ett sms med texten TG TOMTEN till 72500
Kostnad: 15:- + operatörsavgift

En riktigt GOVD JUVL önskar Tramsgänget!
Martin, Jonatan & Markus

Backstagebuffé


Hemligt gigg ikväll

Ikväll ska vi gigga för ett företag på hemlig ort. Det är lite kul eftersom vi ska vara en överraskning. Problem som blir när man ska göra på detta sätt är att man måste transporteras in i lokalen utan att man upptäcks. Det har vi filat på hela dan. Vi ska klä ut oss till Snövit allihopa. Om alla klär ut sig till Snövit kan publiken inte känna igen oss. Och på så sätt kan föreställningen så småning om börja...

1:a December

Då är det första december och alla julkalendrar drar igång. Och snart är det jul. Tiden går lite för fort. Och så är jag förkyld till råga på allt. Inge kul. Dessutom är det kallt. Ett tips om man är intresserad av hur Tomtarna bor och hur de överlever vardagen är boken "Tomtar" av Rien Poortvliet och Wil Huygen. Den är fruktansvärt rolig och fyndig. Det är en gammal, väldigt känd bok som är oerhört kul att läsa.
Läs den nu inför jul om ni inte redan har det.
Den ger dessutom den bilden av Tomten så som han ser ut i mitt huvud. Att de är cirka 15 cm långa och att de har raka luvor. Jag har letat på väldigt många ställen efter porslinstomtar med raka luvor. Men utan någon större succé. Om någon hittar dessa rakluvade porslinstomtar (ca 15 cm) får man gärna höra av sig.

RSS 2.0