Tack för att du kommenterar!





Arvo Süld

På måndag som sagt är det dags för oss att spela in en ny musikvideo. Det ska bli skoj. Det är väldigt kul att våra musikvideos får ett så fint mottagande. Många hör av sig och verkligen uppskattar videosarna. Heter det så? Videosarna? Nu heter det så! Det gillar vi. Och vi kommer säkert att behöva statister denna gången med men den infon kommer i så fall imorgon.
Igår var vi på stadsteatern Göteborg och träffade en bekant som hjälper oss med mycket när det gäller teater och film. Han hade smusslat med sin dotter som är väldigt förtjusta i oss. Så det blev en överraskning att få träffa henne. Det första hon sa när vi kom in va "Vad långa ni är". En härlig tjej.

Idag har vi fikat  hemma hos Arvo Süld. Alla kanske inte vet vem det är men ni som hängt med från starten vet säkerligen vem det är. Det är en äldre man som samlar på antikviteter och gamla grejer. Han har en butik som han kallar Returvaruhuset där han samlar alla grejerna som man i sin tur kan köpa. Och det roliga med hans butik är att han har så mycket grejer så det inte går att gå in i butiken. Vi har haft med honom i olika produktioner. Speciellt i en musikvideo vi gjorde där han bara dyker upp och gör reklam för sin affär. Han är en så skön gubbe så vi ville verkligen ha med honom. Låten till videon blev väldigt omtyckt så när vi skulle göra den live några år senare fick han vara med även på scen.
Det kan ni se här, 02:19 in i klippet:


Kommentarer:
Sagt av: Em

Hoppas ni spelar in den i närheten av Västervik, för då ställer jag lugnt upp på att vara statist! :D



Arvo Süld äger ^^

2010-10-23 @ 09:24:46
URL: http://bakedwithloveandarsenic.blogspot.com

Kommentera eru schysst!
Vi älskar kommentarer!
Om du har större frågor angående Tramsgänget som du vill ha svar på, maila då: [email protected]

Ditt smeknamn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Tala nu om vad som tynger dig:

Trackback
RSS 2.0