Arkiv





Tramsgängets Fredagsmys 1

Då va det dags! Nu startar vi äntligen Tramsgängets Fredagsmys! Uppföljaren till Martins Fredagsmys som vi gjorde 2008-2009. Tack vare alla er bloggläsare som röstat fram detta fantastiska program. Nu sparkar vi igång den här karusellen och vi hoppas att ni hänger på! Se till att kommentera, maila och höra av er med idéer på vad vi ska hitta på i Tramsgängets Fredagsmys de kommande veckorna.
Ha det fint!

Nu ere Fredag!

Sexlåt stoppad!

Idag tänker vi på de barn i fjärde klass på Brotorpsskolan i Lindesberg som inte får sjunga låten "Sommardröm" på sin skolavslutning. Anledningen är att en del av barnens föräldrar gått hårt emot och antytt att texten innehåller "sexuella anspelningar". Enligt lokaltidningen Lindenytt har nu låten "Sommardröm" blivit en "sexlåt".

Hela artikeln går att läsa här:
http://www.lindenytt.com/page/nyhet/artikel.asp?artikelid=5938

Stackars barn. De vill ju bara få avsluta skolåret på ett vackert sätt. Med en fin sång.
Alla våra tankar går nu till fjärdeklassarna på Brotorpsskolan. Hoppas det kommer en ljus framtid och att ni får ett bra sommarlov.
//Tramsgänget


Hotelltrash 8

Dags för Gävle att råka ut för tråkigheter.

Säsongsavslutning

Ikväll är det säsongsavslutning av programmet Nu blåser vi Sverige där vi medverkar. Har ingen aning om vad som kommer vara med, man har ju liksom ingen koll. Men nåt skoj kan vi ju hoppas att det är. Gävle ska vi köra ikväll om jag inte gissar fel. Deklarationen är inlämnad och vi klipper en ny video. Det är väl ungefär det som händer just nu. Stay tuned.

RSS 2.0