Arkiv





Som jag har längtat!

Ända sen i början av april detta år så har jag jobbat heltid på ett ställe i Göteborg som heter "Bröderna nilssons delikatesser" och idag så var det min sista arbetsdag där. Detta firades med tårta och jag fick med mig en liten present hem som tack för ett långt och bra sammarbete. Jag fick kött.

Och i alla dess former dessutom. Det var kokt skinka, rökt skinka, fin skinka, jul skinka, rostbiff, gourmetgrillad rostbiff, salami, medwürst, kalkon, gourmetkalkon, kyckling, häst och... ja häst faktiskt. Ni som nu hängt med på min och Jonatans hästjakt kanske tycker att det är lite konstigt att jag själv har varit med om att bearbeta köttet från dessa varelser och nu helt enkelt har mage att äta det. Jag kan garantera att det inte var min idé att salta och skiva hästkött från första början.
Som plåster på såren så får ni en ny häst av mig här och nu!

Den här ser ju ut att må bra i alla fall.
Och på tal om ingenting så har vi haft två mycket skickliga violinister här på besök på kontoret idag. Jag testade på själv att spela violin för många år sen, jag höll på i tio sekunder och märkte tydligt att detta inte var något för mig. De berättade att de hade spelat violin i sju år tillsammans varav en hade spelat i elva år. När jag själv spelade så lät det mer som sju svåra år.
Ha de fint så hörs vi snart igen.

Noll Kontroll

Nu sitter jag och skriver på ett manus till en kommande grej. Det blir ganska kul faktiskt men jag blir trött i huvet. Funderar på om jag ska gå en promenad eller nåt. I veckan är det en hel del möten för oss och massor av saker som ska fixas. På fredag är vi ju konferencier till Kungsbacka Kulturnatt som är ett större evenemang än vad vi hade väntat. Så det blir en hel del att göra, men jag tror det blir kul. Har precis pratat med en tjej som ska uppträda och hon väldigt på. Hoppas ni har möjlighet att komma.
Jag upptäckte att någon har lagt upp en väldigt gammal sketch som vi gjorde 2003 på youtube. Det var lite kul att se den igen. Sex år sedan. Noll Kontroll.

Idol 2009

Jag vet inte varför, och fråga mig gärna inte varför heller, men jag har av någon konstig anledning hittills lyckats se alla avsnitt av idol 2009. Det trodde jag inte om mig själv. Men nu när jag har gjort det så ångrar jag mig inte därför att detta året så är en utav deltagarna en ganska nära bekant till mig och min släkt. Deltagaren heter Nicklas Hocker.

Det var min mor och morbror som först lärde känna honom genom att de uppträdde tillsammans i musikalen "Jesus christ superstar". En egenproducerad version som gick av stapeln tidigare detta år och hade sin premiär tillsammans med sina slutsålda föreställningar i en kyrka strax utanför Kungsbacka. Jag fick nöjet att träffa honom efter en utav dessa föreställningar då släkten och resten skulle summera ännu ett lyckat uppträdande. Nicklas i rollen som "Judas" gjorde för övrigt ett mycket imponerande framträdande.
Så för att sammanfatta detta lite så vet ni i alla fall nu vem jag kommer hålla på under idol 2009. Hoppas att han kommer långt, det har ju gått bra än så länge, topp 20 är ju inte så illa.
Om ni hade tänkt rösta på någon detta året så varför inte Nicklas Hocker. Kungsbackas representant skulle man kunna säga.
På återséende. Ha de gött.


Pinsamt

Vad är det här egentligen? Vem måste man skjuta för att slippa all denna skit?

Godis med humor

Ahlgrens bilar lanserade nyligen sitt nya godis:
Köp Ahlgrens rattar och stöd Bröstcancerfonden!


Livets goda sidor

Jag sitter här och bloggar och tänker på vad som gör en glad och uppmuntrad. Saker som man kan ta fram eller göra som får en på gott humör igen efter en heldag av enbart arbete och stress. Jag ska presentera några saker som gör mig glad.

1.

Ja, om ni bara visste vad detta kan bota en dag av enbart obekvämligheter. En häst ska det bli.

2.


En riktigt het bastu och det bästa av allt är att det finns just en sådan i huset som jag bloggar i. Ska faktiskt ta mig ett bastubad senare. Har längtat enda sen... sen... ja, sen sist jag badade bastu faktiskt.

3.
19:00 Seinfeld
19:30 Simpsons
20:00 Simpsons
20:30 Family guy
21:00 Click
23:10 Scrubs
23:35 Scrubs

En tv-kväll som denna som bara väntar på att få försé en med förströelse.
Med en mör kropp från bastubadet och ett leende på läpparna från den fina hästen så lägger man sig i sängen och avslutar dagen med en uppesittarkväll och sina favoritprogram på tv.
Kan en dum dag bli så här bra, ja det kan den.
På återséende.


F&E

Några vänner till oss medverkade i ett 24 timmar maraton. Reglerna är mycket enkla. Man ska helt enkelt göra en kortfilm på 24 timmar. Det roliga är att de dessutom vann tävlingen och kommer tävla i finalen nu i helgen. Fish and Elephant Production heter deras bolag. Vi sammarbetade med dom när vi gjorde Dunkadunka-videon.
Kortfilmen blev väldigt rolig tycker jag.

Klick - Noo maraton:

Vad händer egentligen

Det är väldigt mycket blaj, hästar och Lisbeth Salander på bloggen just nu så jag tänkte kort göra ett inlägg om vad fan vi egentligen håller på med i dagsläget.
Känner mig lite besviken på mig själv att jag inte har hunnit med så mycket idag som jag hade hoppats på. Men vissa dagar är sämre än andra. Vi jobbar väldigt mycket fast det kanske inte syns. Därför blir det kanske inte så välskriva inlägg på bloggen just nu. Men det är väldigt mycket på gång både för Tramsgänget och för SMART Productions så framtiden ser kul ut. Man blir lite snurrig när man jobbar med två föreställningar samtidigt som dessutom skarvas på med företagsgigg. En statusuppdatering säger att det går bra.
Det ska bli väldigt kul nu när vi snart ska börja repa på allvar med våran skräckkomedi "Fredagen den 13:e" och dansbandsföreställningen "The Klinkerz" har ju redan blivit en framgång innan premiären. Biljetterna är slut och till skräckkomedin börjar det också sina så smått. Vi släppte 20 extra biljetter igår som vi har suttit på sen i maj så ni som inte har bokat än kan ni ha tur och få kanonplatser!
Och om jag får säga min mening så kan man inte missa den här föreställningen, det kommer bli så sjukt kul. Ser fram emot otursdatumet som fan. Många har hört av sig och undrat vad som hände med den kortfilmen vi spelade in i början av sommaren och den är på gång. Tar bara lite längre tid än väntat.

För övrigt
har vi blivit kontaktade av några som gärna vill ställa upp som statister i framtida projekt, vilket är jätteroligt. Så vårat statistregister har utökas. Fler är välkomna!
Maila:
[email protected]

Så, nu kanske ni har lite koll på saker och ting.
Prutt!

Kungsbacka Kulturnatt

Fredagen den 2:a Oktober är det Tramsgänget som står som konferencier till Kungsbacka Kulturnatt. Det kommer att bli en helkväll i Kungsbacka tillsammans med kända och lokala artister. Från klockan 16.00 till 24.00 på natten.
Gratisfestival med massor av spännande överraskningar.
Här hittar du hela programmet:
http://www.kungsbacka.se/sitetemplates/KBInformationPage____21142.aspx
(Notera tiden 20.30 då Tramsgänget uppträder på stora scenen, helt gratis!)

LYSTRING:
Har du något önskemål på vad Tramsgänget ska göra under kvällen så kommentera det så ska vi försöka lösa det! (Ju fler bidrag desto bättre!)
-Va där eller va rektangulär!

Handboll

Idag kommer vi att vara pausunderhållning under handbolls kick offen i Aranäshallen i Kungsbacka.
Klockan 17.00 drar matchen igång och sedan kommer vi att underhålla lite lätt i pausen. Har man inget bättre för sig skulle man kunna dyka upp. Annars har dagen varit ganska seg. Det blir nog en lugn kväll och imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter.
-Klacken sjunger shalalala - gästerna kommer ifrån Uddevalla!

Fredag igen

Äntligen fredag, äntligen. Idag har vi jobbat en hel del med de föreställningar vi ska spela i höst. Blir säkert schitbra! Ikväll blir det ju HåkanLiseberg! Kommer säkert bli en höjdare! Nån annan som ska dit?
Puss på er!

Hjälp

Tjena!
Snart ska jag och Philip underhålla lite på en kräftskiva i form av trubadur.
Jag behöver uppdatera musik pärmen lite men ja kommer inte på något bra,
Har ni några tips på låtar man kan köra så hade det vart bördigt av er!
puss puss
/ Martin

Helt Okej

Idag tycker jag att det är ascoolt att legenden "Gurra G" från JustD ska vara med i Dansbandskampen i höst! Det var ju ett bra tag sen man fick se en glimt av honom. EruméGurraG?

3:e Oktober är det dags för Körslaget, ett helt idiotiskt program men vi kommer nog att hamna bänkade eftersom Amy Diamond är en utav körledarna. Amy har dessutom en ny singel på g! Inte illa för en kåltrast!
Amy Diamond  - UP:

Raised Fist

Nu är det dags!
Raised Fist Har släppt nytt album, köp köp köp!!!!!

PUSS PUSS/
Martin

Massa frågor men inget svar ja...

Så här kommer en kontring på jonatans förra häst som en liten tröst. Mycket nöje!

Frågor

Fredag idag allt är som det ska va!
Här är några frågor som har vandrat i min hjärna:
1. När kommer Ronny & Ragge Singstar ut?

2. Varför målar alltid tjejerna ögonen med öppen mun?

3. Varför är ordet förkortning så långt?

4. När ska SJ förstå att vi i Sverige faktiskt är människor?

Den största frågan
är kanske vem som kommer att kolla på "Kändisdjungeln" ikväll?
Inte jag i alla fall!
Hej!

Lisbeth Salander

Idag har vi varit i Gbg på Svenska Mässan och den såkallade "Eventmässan". En kort visit som jag inte riktigt vet vad den gav. Vi träffade några från Bokastandup.se och kollade på David Druid och Martin Lagos som körde en kort rutin.
Mest åt vi åt godis. Det va gott.
Det finns ingen film jag vill se mer
just nu än "Flickan som lekte med elden".
Lisbeth Salander har blivit en del av mitt liv. Är mitt uppe i boken nu, måste läsa ut den innan den 18:e september då filmen har premiär och jag har kollat på trailern med kisade ögon bara för att jag inte vill se för mycket.
Hur nördig är jag egentligen?

Hostan som kom för att stanna

Jag har fått en förarglig hosta som inte vill lämna mig. Den stör jag mig på.
Jag säger till den:
"Hostan, lägg av nu, försvinn! Nu får det faktiskt vara bra... Hör du inte vad jag säger? Lägg av! Jag har inte bett om att du ska hälsa på. Men likt förbannat är du kvar. Stick! Vi har inget och säga varann, du och jag. Så ta ditt pick och pack och dra dit pepparn växer. Det är inte mig det är fel på, det är dig... Du skulle göra oss båda en stor tjänst om du lämnade mig för gott. Du hör inte hemma här. Hörde du inte vad jag sa?
Ge dig av! Lätta ankar! Det är slut! Ha de gött!"
Han är svår att kommunicera med.
Han har flyttat in i min kropp och har tänkt att stanna för gott.
Han min fiende.
Jag hatar honom.
Jag ska döda honom.
God natt.

Flesheaters

Allas favoritband inom grindcore genren, Flesheaters har sålt radon!
Att säjla radon innebär att man har fått fem sålda och sju återköp.
Flesheaters platta från 2003 "Massacre Biography" med hitlåtar som: 
"Blood", "Knife Masturbation", "First time i saw you (I pictured you i blood)"
och "Spit in your face" har alltså nu prisats!!

Grattis säger vi till Flesheaters!




Hitsingeln "Spit in your face"

PUSS PUSS
/Martin


Bio

Idag har vi suttit och klippt hela dagen. Sådär lagom kul. Funderar på att gå på bio ikväll. Någon speciell film ni tycker man behöver se?
Tänkte passa på och säga att SVTs nya webserie Riverside har premiär idag. Kanske enda anledningen för att kolla på den är för att Philips syster medverkar i serien. Vilket är kul.
http://svt.se/riverside

Få tiden att gå

Exempel på vad man kan göra för att få tiden att gå under fredagen.

Önskar att livet aldrig tar slut

Ok, nu är den äntligen här! Martin släpper nu sin första skiva någonsin. "Önskar att livet aldrig tar slut" Bekväma ballader i olika skalor. Martin har i smyg tagit gitarren, gömt sig i ett hörn och komponerat ihop egna låtar som nu anländer till folket. Bra låtar med fina texter som man blir glad av, beskriver han skivan.
Innehåller bland annat singeln "Vid din sida" och nya "När jag tänker på dig".
Skivan kommer nog aldrig att hamna i affärerna.

Lyssna på singeln "Vid din sida":

Hela låtlistan:
1. Intro
2. Min väg hem
3. En blomma så skör
4. Vid din sida
5. Skål för glada tider
6. När jag tänker på dig
7. Gitarren och jag
8. Solen ser dig och dina steg
9. Tre till fem
10. En öl till maten
11. Morgonen gryr, jag ligger kvar
12. En fröjd för fåglarna

Vilken låt tror ni är den bästa på skivan?

RSS 2.0