Tack för att du kommenterar!





På tal om horisont

Förra helgen var jag och träffade några gamla vänner i Göteborg och vi gick hem till en som hade en studentlägenhet vid ett chalmersområde. Nybyggt och högt som tusan plus att det låg uppe på Göetborgs högre stadsdelar så utsikten skulle vara fantastisk hade man fått höra. Vi tog hissen upp för de 14 våningarna och kom upp på den offentliga takterassen men vi nöjde oss inte där. Vi klättrade upp på det ännu högre belägna taket där de redan satt ett gäng andra chalmerister så vi fortsatte till ett tak som var ytterligare högre upp, nämligen uppe på taket för hiss-schaktet och länge sedan var det som jag var så höjdrädd.
Utan relingar eller något annat räcke för den delen så belägrade vi oss där uppe, vid kanten till vad som skulle innebära en säker död om man skulle råka trilla ner.
Men jag måste erkänna att utsikten var värt all möda. Solnedgång, fåglarna flyger under näsan på en och det var till och med att vi nästan kunde se över Ullevis väggar där Pink stod och gapade för full hals.

Pluss att jag "råkade" skicka iväg en kapsyl som likt en frisbee seglade tvärs över hela byggnaden och flög in genom en öppen balkong på den andra sidans översta våning och för övrigt den enda balkongdörren som var öppen på den sidan av huset. Undrar vad han som bodde där inne tänkte när den flög in i hans vardagsrum?

(Femte balkongdörren från vänster på översta våningen, gör om det om ni kan)
Senare på kvällen blev det fest på avenyn och alla levde lyckliga i alla sina dagar.


Kommentarer:
Sagt av: matilda

har ni spelat in fredagen den 13? och om ni har det säljer ni den då på dvd?

2010-07-27 @ 20:48:10
URL: http://matildasoderberg.bloggplatsen.se/

Kommentera eru schysst!
Vi älskar kommentarer!
Om du har större frågor angående Tramsgänget som du vill ha svar på, maila då: [email protected]

Ditt smeknamn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Tala nu om vad som tynger dig:

Trackback
RSS 2.0