Tack för att du kommenterar!





Lite lätt underhållning

För att lätta lite på stressen bland oss så har vi införskaffat ett nytt spel. Eller ja nytt och nytt, spelet kom ut 1998 och blev mycket omtyckt av spelvärldens alla anhängare. Spelet heter "Starcraft" och är ett real-time strategispel till datorn där man fightas med tre olika typer av civilisationer: Människor, högintelligenta utomjordingar, och slemmiga rymdkryp.

Det vi tycker är så kul med detta är att det är väldigt lätt att skapa en förbindelse mellan datorerna och spela spelet tillsammans i ett nätverk (LAN). Producenterna bakom spelet har gjort multispelandet väldigt lättåtkomligt och bekvämt och det tackar vi för, för en massa krångel med nätverksportar och protokoll och inställningar (eller vad det nu än kan vara) är ingenting vi har tid eller lust med att fixa.

Så några gånger vi veckan så sätter vi oss ner och andas ut och spränger varandra i bitar. Spelet kräver inte alls något avanserat grafikkort och animationerna är imponerande för ett spel som är så gammalt. Det är skitkul och alla borde testa det.

missa inte detta fantastiska spel för guds skull och passa på att spela mot varandra för det är då det blir som roligast.
Ha de gött och på återseende!


Kommentarer:
Sagt av: Tommy Berg Ahlman

LAN under repetition is teh shit!

2009-10-22 @ 19:45:00
URL: http://www.markerasomolast.com
Sagt av: Pida

Hehe är inte det typ som Age of Empires? Har spelat det aslänge, tycker fortfarande att där askul xD

2009-10-22 @ 20:45:03

Kommentera eru schysst!
Vi älskar kommentarer!
Om du har större frågor angående Tramsgänget som du vill ha svar på, maila då: [email protected]

Ditt smeknamn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Tala nu om vad som tynger dig:

Trackback
RSS 2.0