Arkiv





Kulturnatta ikväll!

Ja, ikväll klockan 22.00 kickar vi igång en ny show på Elektronen i Kungsbacka. Det kommer bli musik, sketch, film och dans. Se till att pallra dig dit om möjligheten finns. Inget inträde, gratis för alla utom för SD-väljare. Men den regeln borde väl gälla för samtliga evenemang i hela Sverige.
Vi ska se till att tagga till och ni ska se till att raggla dit. SMACK!
Elektronen
Industrigatan 2A, Kungsbacka, kl: 22.00

Hagmans Konditori

Det är ju självklart hemskt att SD nu kommit in i riksdagen men det är inget vi kan göra nåt åt. Det hemskaste är att det tydligen finns över en halv miljon människor i Sverige som faktiskt lyft på arslet och bestämt sig för att rösta på dom.
Tragiskt, pinsamt och oroväckande. 

Men men, ikväll är det Galenskaparpremiär för våran del. Hagmans Konditori heter spektaklet som har premiär ikväll och det ska bli spännande att se vad det kan vara för något. Återkommer med mer om föreställningen när vi sett den. Ciao!

NY SHOW!!!

För alla er som är i Kungsbacka den 24:e september så kan vi glädjeligen informera om att vi sätter upp en ny showElektronen. Det kommer bli något alldeles extra med sketcher, musik, film, sång och dans. Vi kommer att prova massa nya nummer och sånger för att se hur publiken tar emot det. Det ska bli skitkul. Det finns bara plats för 250 pers så se till att komma i tid och va beredd på överraskningar.

Fredagen den 24:e September, klockan 22.00.
GRATIS FÖR ALLA! INGET INTRÄDE!

Elektronen
Industrigatan 2A
Kungsbacka

Har du någon favoritsketch eller låt som du skulle vilja se?
Eftersom vi i dagsläget har ett litet hål i showen på en kvart finns nu tillfälle att kommentera önskemål om vad vi ska ha med i programmet. Sketch, låt, dans, film eller något annat som vi gjort. Kommentera nedan.

TRAMSGÄNGET PRESENTERAR: SNYGGT SMART OCH SNUSKIGT
- En show om vulgärt utseende och intima rakningar.

Rösta imorgon!

Ja, imorgon är det rösta som gäller. Se till att göra det du också!

På Nef i Gbg


Tisdag

Idag har vi haft ett möte med Fish and Elephant och redigerat massa dumheter. Och spelat Starcraft 2. Vi har även kollat på ett nytt t-shirt tryck som vi ska ha på våra nya t-shirtar. Det blir nog bra. Nu börjar planeringar inför hösten och vad vi ska hitta på då. Det är alltid spännande med nya projekt fast vi är bra på att slänga igång lite för många projekt på samma gång. Men vi kör tills vi tröttnar. Vi jobbar ständigt och helatinden just nu fast det kanske inte märks, men om ett tag så kommer det märkas. Nu blir det att avsluta kvällen med en match. Tjofadderittan plywood!

Gårdagens match slutade i en hejvild Zergattack! Fett!

Måndag, måndag och...

ja, ni gissade rätt, måndag! Nu har vi städat kontoret och det känns mycket bättre att arbeta i en ren och fräsch miljö. Man får liksom lite extra kraft på något konstigt sätt. Igår så hade jag och Jonatan två av världens bästa matcher i "starcraft 2", bara en sån sak. Men nog om det för idag så kom Martin till kontoret (vilket i och för sig inte är så märkvärdigt) och grävde fram en riktigt gammal och nostalgisk låt på Spotify. Låten hette "I know him so well" med "Elaine Paige". Denna låten var det ungefär 10 år sen jag hörde sist och just den här dängan påminner mig om hur det var på den tiden i högstadiet och många minnen faller på plats. Och detta fick mig att tänka på er.

Kommer ni ihåg några speciella låtar från eran barndom eller en speciell tid i era liv så dela gärna med er, detta tycker vi är hälärious (som vi kallar det).

Rastlös

Den här dagen har varit konstig. Vi har jobbat typ konstant hela dagen och det har varit oväntat kul. Men nu på kvällen blev jag väldigt rastlös, eller breakloose som man säger i staterna. Jag brukar inte vara rastlös eftersom jag alltid har fullt upp och saker att göra så nu när man väl är det kanske man ska utnyttja det. Men hur? Hur utnyttjar man rastlöshet? För om man gör något är man ju inte rastlös längre. Då har man ju startat ett projekt för att bli av med sin rastlöshet. Så för att ta till vara på rastlösheten borde man ju inte göra någonting. Bara ligga och titta upp i taket. Men det är ju kanske inte det roligaste världen har att erbjuda.
Jag tar en macka och spelar Starcraft 2. Som så många gånger förr.
Hittade en bild på mig och Martin som Ronny & Ragge. Det får bli dagens bidrag till bloggen.

Nu e de dags!

Efter all denna tid i kontoret så har jag och Jonatan märkt att konditionen hos oss båda inte direkt är på toppnivå, om ens existent över huvud taget. För när det kommer till atletiska prestationer så är väl jag och Jonatan inte de vassaste knivarna i lådan. Så nu ska vi se om lite motion kan sparka igång oss och få oss på fötter igen. Ska man stå och köra en massa tjo och tjim på scener och i filmer så kan det vara bra om man har ork till mer än att bara precis ta sig upp ur sängen på morgonen. Hur detta håller i sig får vi märka men det ser lovande ut i alla fall.

RSS 2.0