Arkiv





Tramsgängets Fredagsmys 5

Midsommar våra vänner! Och Fredag! Kan det bli bättre? Jo, Fredagsmys på det och vi har en oförglömlig dag. Idagens avsnitt ser vi en spinnoff serie på Big Brother, en midsommardänga och Damir. Gillar ni så gilla på facebook och på youtube! Och glöm inte att fortsätta rösta ut oss.

Nu ere Fredag!

Tramsgängets Fredagsmys 4

Ny Fredag, nya äventyr i Fredagsmyset! Denna vecka ska vi slå rekord i världens tramsigaste klipp! Dessutom nyheter och allmän information! Hoppas ni gillar! Mycket nöje!

Nu ere Fredag!

Tramsgängets Fredagsmys 3

Yes! Fredag igen och det betyder Fredagsmys. Idag re-createar vi de filmscener som ni valt att vi ska göra om. Det blev himla kul. Hoppas ni gillar. Tummar upp på youtube, gilla på facebook och njuvt av det tredje avsnittet av Tramsgängets Fredagsmys!

Nu ere Fredag!

Sketch i ny kostym

Ett gäng från Lekebergs revysällskap har valt att göra ett av våra nummer, "Klockan tickar" i deras senaste revy. Nu snackar vi Klockan tickar, som vann Revy SM 2009 i två kategorier.
Lyckas dom, det är frågan?

Tramsgängets Fredagsmys 2

Fredag igen. Sol, värme och spontanitet. Temat idag är studenten. Vad gör man på studenten? Hur är det när man tar studenten? Och vad minns man från studenten? Hoppas ni gillar veckans avsnitt. Jingelomröstningen är avgjord och va inte rädda att kommentera inför nästa program! Håll i hatten!

Nu ere Fredag!

RSS 2.0