Arkiv





Snart 10 år

Idag har vi haft ett möte om vad vi ska göra för kommande projekt. Det var väldigt kul och jag personligen är väldligt sugen på att skriva något skoj. Har inte skrivit något under 2011 så nu är det på tiden. Dessutom kom vi på att nästa år är det 10 år sedan vi startade Tramsgänget vilket innebär att vi måste ju fira det. 10-årsjubileum! Så nu har vi börjat fila på på vad det kan bli. Och det kommer bli något riktigt fett.

Men vi undrar lite vad vi ska hitta på för kul här på bloggen?
Vi har ju haft lite olika videobloggar i form av Martins Fredagsmys, Hotelltrashar och små uppdatteringar. Vad tycker du att vi ska hitta på? Kommentera om du har någon kul idé som vi kan ha här på bloggen, något extra, bara för oss blogg-läsare.


Hotelltrash 5

Ja, nu har vi även trashat ett hotellrum i Eskilstuna. Så jävla rocknroll!

Inspelning avklarad

Japp, vi har ju haft ett par ytterst intensiva inspelningsveckor med programmet Nu blåser vi Sverige så därför har bloggen stått still ett tag. Vi bloggar ju desstom på tv6.se så det har varit lite svårt att hålla igång två bloggar samtidigt och dessutom filma. Men nu är det lite lugnare. Det är kul att vi fått så mycket respons på programmet. Detta är ju den första produktionen vi medverkar i som vi själva inte producerar så resultatet blir ju lite annorlunda.
Och nej, det är inte Jonatan som skriver "Nu blåser vi Sverige". Det är andra manusförfattare inblandade i det projektet. Nu börjar resan att ta slut eftersom vi snart har spelat in alla avsnitten. Ikväll ska vi på avslutningsfest med alla inblandade. Det ska bli skoj.
Nu kommer vi att ta lite ledigt och vila upp oss inför nästa projekt vi ska göra.

Se till att hänga med i "Nu blåser vi Sverige"-gruppen på facebook!


Mors!

RSS 2.0