Arkiv





Men tja!

Just nu skriver vi manus till ett nytt projekt vi kommer att pyssla med under hösten. Hoppas ni har saknat oss. Vi jobbar mycket på olika håll just nu och tiden vi jobbar tillsammans är mer komprimerad. Vilket är bra för annars tröttnar vi säkert på varandra. Eller så blir det inget bra det vi gör. Men vi har många idéer på gång som vi hoppas kunna göra så småningom. Om ni har synpunkter, idéer eller saker ni vill att vi ska göra under hösten går det bra att kommentera eller maila oss på [email protected]

Kul att Paulina som har paow.se, vad vi har förstått som Sveriges tredje största blogg, har fattat tycke för Tramsgänget. Hon har fortfarande mycket att lära men hon är ju på rätt väg.

Vi har uppdaterat spellistorna på vår youtube-kanal så dom kan man kolla in på:
www.youtube.com/Tramsganget

Fick en lite kul kommentar:
"hej det första jag vill säga det är att jonatan är skit snygg och martin med men markus måste jag klura på lite till:) iallafal det jag undrade var att varfär siter martin i ett bad kar på martinsfredagsmys 20- 8/8 2008 mejla mig gärna ett svar tack:) mvh becca"

Som får ett offentligt svar:
Hej, becca! Vad kul att du gillar Markus, håller med om att han är den stiligaste i Trams-klanen. Det bästa med Markus är att han är duktig på sin hygien. Han är en dansant man, en fena på gåtor och så sover han mycket, därav den utvilade hyn. För att komma i kontakt med Markus kan du söka upp honom på facebook. Hälsa från mig! Och jag vet faktiskt inte varfär Martin siter i ett bad kar. Antar att han luktade skit. Det brukar han göra.

Ha de toppen, vänner!

KRAM!

RSS 2.0