Arkiv





Ikväll blåser vi Sverige!

Premiär för vårt nya tvprogram "Nu blåser vi Sverige" ikväll. Tiden är 22.00TV6! Missa inte det nu för guds skull. Ikväll är det Stockholm som drabbas, 08:orna bör vara på sin vakt. Efter programmet är det fritt fram att supa sig full. Vem som nu skulle vilja det?

Snart blåser vi Sverige!

Nu är det inte så långt kvar. Den 28:e februari blåser vi Sverige. Här kan ni se och lära känna oss lite bättre. Vi kommer nu även att blogga på tv6.se i och med programmet på "Nu blåser vi Sverige"-bloggen. Så missa inte att läsa den! Tjao!

Rättelse

I November 2009 gjorde Markus ett inlägg om hur skådespelarna i Astrid Lindgrens filmer ser ut idag. Detta inlägget har nu något år senare fått väldigt mycket kritik av läsare som hört av sig till oss. Många anser att det inte är rätt personer på bilderna utan att Markus helt enkelt lagt upp bilder på andra personer som inte är de personerna som är med i filmerna.

Vi måste naturligtvis reda ut detta.

Hela inlägget går att läsa och finns här.

Många har kommenterat inlägget, vi har även fått fyra mail från människor som upprört sagt att informationen inte stämmer. Dessutom blev Martin uppringd av en arg man häromdan som hade oerhört svårt att låta situationen vara som den är vilket har lett oss till en intern utredning. Vi måste gå till botten med detta!

För det första:
1. Vi har nu sparkat Markus som våran researcher.
2. Vi tänker inte beblanda oss med Astrid Lindgrens filmer, eller de skådespelare som medverkat i hennes filmer här på bologgen.
3. Vi kommer inte mer skriva fler inlägg av denna sort. Dvs som är stötande, hets mot folkgrupp, skådespelargrupp eller hets mot Emil i Lönneberga. Alt. hets mot Madicken eller Pippi Långstrump.

Som läget är nu ber vi det mjukaste om förlåtelse till er som tagit skada av Markus Researchjobb. Han är kickad, borta, slut och kommer aldrig att forska i detta ämne igen.

Till sist:
Här är en bild på hur vi tror att Tjorven ser ut idag.


Håll i hatten!


Vi beklagar
att vår blogg ännu en gång har fått förkylning och därför tagit det lite lugnt de snaste veckorna. Men just nu är vi mitt i en inspelning för ett nytt tvprogram som heter "Nu blåser vi Sverige".
Vi tre kommer tillsammans med superroliga Denise Bernhardt att åka runt i Sverige till olika städer för att blåsa skiten ur dom och de som bor där. I 10 avsnitt under våren brummar vi runt i en husbil med målet att överraska, chocka och framför allt blåsa skiten ur landets invånare. Det kommer att bli så att säga helt helläriös!
Mer info kommer så småning om.

Nu blåser vi Sverige har premiär den 28:e FebruariTV6 kl: 22.00.

RSS 2.0