Arkiv





Eurovision

Hej hej å hå.
Haft en skön helg? Vi har vart i skogen å härjat.
Nu sitter vi och jobbar med sommarens projekt som kommer bli skit kul och jävligt bra också förhoppningsvis. Det är ett ganska stort spektakel så när det kommer vara färdigt har vi ingen aning om.
Eurovision då?
Vann rätt låt eller va den sämst?
Vi slötittade igenom reprisen i söndags så jag vet inte om rätt låt vann, men berätta gärna för mig vilken som du tyckte skulle ha vunnit. Fan... vi kanske skulle ställa upp i melodifestivalen, eller?

Puss Puss
/Martin

Helg i skogen

Nu är vi hemkomna efter en knasig helg. Vi har varit i Bohuslän i en liten stuga för att skriva och hitta på något nytt kul som vi ska göra till sommaren. Det var väldigt skoj. Skönt att komma bort från allting ett tag. Fast det bara var två dar. Vi har även kollat på en hel del filmer och humor serier och diskuterat vad som är roligt och vad som inte är roligt. Vädret var inte helt hundra men skönt så länge solen tittade fram. Vi hittade en orm, bara en sån sak. Sedan hade vi Boule-turnéring som Martin vann. Jonatan har inte duschat på två dar och Markus har tagit sin högsta ton nånsin.
Händelserik helg.

Sommardröm

Nu finns våran nya låt Sommardröm att skaffa på bland annat CDON.com. Den finns även på Itunes och kommer under dagarna att komma upp på Spotify. Så för er lagliga människor som fortfarande tycker att det finns ett syfte med att betala för sin musik kan ju vända er till någon utav dessa Internetbutiker om ni vill "äga" låten.

Exempelvis dom här:
CDON.com, Megastore, ÅHLÉNS, Skivlagret, Bengans, Halebop, Elgiganten mfl.
Vill man inte ha låten eller stödja oss med den verksamhet vi driver hoppas vi att ni nöjer er med att titta på skivomslaget. Ganska fin bild!

Fritt Fall

Dagens nyhet var ju att Lisebergstornet ska byggas om till Fritt Fall. 100 meter fall, ner i en källare, på ett berg, i Göteborg. Resan upp tar 100 sekunder och resan ner tar 3 sekunder. Det är typ 30 meter i sekunden. Den måste jag åka fast jag vågar inte. Jag är en fegis!


Schtunk

Nu har vi vartit lite frånvarande på bloggen ett tag. Men det blir lätt så när man tar en kort paus från allting. Vilket man behöver.
I Fredags var vi på Schtunks föreställning "Rickard III". Det var bland det roligaste jag har sett. Jag skrattade väldigt mycket och det brukar jag inte göra så det var kul. Vi var mycket nöjda med föreställningen. Sedan har jag sett två andra föreställningar i helgen utav teatereleverKatrinebergs Folkhögskola. Det var också väldigt bra så det har varit en händelserik helg. Nu ska vi maila och ringa en hel del. Inte jättekul men det ska göras det med. Hare!

PREMIÄR för nya videon!

Ja, ny låt och video. Detta kan vara det absolut töntigaste vi har gjort. Men vi hade skoj. Låten heter Sommardröm och tanken är att det är en töntig sommarballad. Hoppas ni tycker den är lika kul som vi tycker!
Se nu till att sprida videon vidare. Det brukar ni vara så bra på. Glad sommar!

Tramsgänget - Sommardröm

Gillar ni den får ni gärna posta den i era egna bloggarfacebooklunarstormefterfestenmyspacemsn och så vidare.

RINGSIGNALER & MP3:
Skaffa ringsignalen!
Skicka ett sms med texten TG SOMMAR till 72500
(Kostnad: 20:- + operatörsavgift)

Ladda ner låten till din mobil!
Skicka ett sms med texten TG SOMMARDRÖM till 72500
(Kostnad: 15:- + operatörsavgift)

Flaskpost

Skönt att värmen har kommit på allvar nu. I övrigt en ganska ointressant dag.
Markus har klippt sig, jag har filmat några bilder och Martin har gjort en ny Starcraft bana som vi ska spela.
Men en kul grej har hänt också. 2007 satte vi upp en föreställning som hette TRAMS Live. Och inför den kastade vi ut en flaskpost (mest på skoj) med ett meddelande i. Det stod typ hör av dig till oss så får du två biljetter till föreställningen. Nu, tre år senare har vi fått svar. Någon har alltså hittat vår flaskpost och hört av sig.
Det kommer nog bli problem att lösa biljetterna till den föreställningen nu så vi får hitta på nåt annat istället.

Showreel 2010

Ja, vi har klippt ihop en så kallad Showreel där vi samlat en hel del höjdpunkter från samtliga år. En skrytvideo eller vad man ska säga. Kolla in den! Den är görsköj!
10 minuter med Tramsgänget.

1 2 3 Schtunk

Nästa vecka, fredag närmare bestämt kommer teatergruppen 1 2 3 Schtunk till Kungsbacka och spelar en föreställning. Våra personliga favoriter. Om man inte sett 1 2 3 Schtunk bör man göra det. De är sjukt roliga och lyhörda. Missar inte ett tillfälle att utlösa skratt. Impulsiva, gapiga och tykna.
På lördag sänder SVT en föreställning med Lasse Beischer från gruppen kl: 20.00. Den får man inte missa. Tyvärr finns det inte så mycket på youtube med dom så ni får nöja er med den här bilden. Har ni chans att se Schtunk så gör det.
Om ni redan har sett dom kan ni se på Indiana Jones 4.

Håkan Hellström

I år firar han 10 år som artist. Håkan. Jag minns när vi lyssnade intensivt på "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och att det är 10 år sen känns väldigt konstigt. Tiden springer iväg. Då tyckte vi inte att han var så speciellt men i och med att vi gjorde en skojvideo med honom och "Kom igen Lena!" upptäckte vi honom mer och mer. I Juni släpper Håkans gamla bolag en Greatest hits-skiva för att antagligen tjäna en sista slant innan Håkans nya album dyker upp i Oktober på ett nytt bolag. Så jag misstänker att det blir Håkan på spellistan i sommar igen.


Fotokrig 7

Hej alla måndag-lovers!!
Hoppas ni haft en trevlig helg.
Jag hade turen att få en baklucka i huvudet i fredagskväll, ett härligt slut på kvällen... eller de kunde vart eftersom ja åkte till sjukhus å satt där en timme, betala 300 spänn för att doktorn på 3 sekunder sa att de bara va och åka hem.

Tänkte bidra med en ny bild till kriget.
Ingen jättebra bild men den är tillräckligt ful för att få vara me!

Puss Puss
/ Martin

Syskonsommar

Nu kan du se kortfilmen "Syskonsommar" av Jonatan online.
Filmen är inspelad 2008 och är en pastisch på "Barnen i Bullerbyn" och i rollerna ser vi förutom Jonatan själv Lina Eriksson och Jonathan Ridings. Filmen vann bronsmedalj i SFV-festivalen 2009 och har blivit väldigt omtyckt i andra sammanhang. Perfekt kick off för sommaren!

Här kan du se filmen:
http://www.headweb.com/sv/146761/syskonsommar:43313
Mycket nöje!

Du levande

Lördagkväll och dassigt väder.
Ett perfekt väder för att se "Du levande" som går på TV ikväll. Jag såg den på filmfestivalen för ett par år sedan. Eller jag såg halva filmen eftersom jag somnade. Inte för att filmen var dålig utan för att jag hade sett en hel del andra filmer tidigare under dagen. Jag minns även att min kompis Kalle pissade tillsammans med filmens regissör Roy Andersson. För övrigt en av Sveriges bästa regissörer.
Igår giggade vi på en fest i Gottskär. Det var mycket kul och en annorlunda publik. Kvällen slutade med att Martin fick en baklucka i huvudet. AJ!

Intervju med Jonatan

En intervju med Jonatan i "Kungsbacka Nytt" finns nu att läsa här:
http://www.kungsbackanytt.se/?option=com_content&task=view&id=448&Itemid=2

Foto: Henrik Söderlund

Våren är här

Det får mig att tänka på en dikt av Claes Eriksson. Den heter Fortplantningen.

Med spade, hacka, kratta, lök - springer fadern ur sitt kök.
Ut i trädgår´n springer han - lägger krattan där han kan.
Gräver upp en prydlig grop - stor liksom ett plommonstop.
Lägger där i löken sin - gräver över och går in.

Rita fult

Det slog mig nu när jag tittade på skrivbordet hur fantastiskt dålig jag är på att rita. Jag har fått i uppgift att rita ett så kallat bildmanus och nu när jag såg hur personerna egentligen såg ut kunde jag inte låta bli att skratta. Det är ju förfärligt. Stackars dom. Jag vet att jag bara kan rita gubbar, jag kan inte rita av någon, bara gubbar. Och gubbarna ser alltid nästan likadana ut.
Till min tröst vet jag att min kompis Christoffer inte kan rita alls. Över huvudtaget.
Vi brukade ha en speciell lek i gymnasiet som gick ut på att han skulle rita djur.
Det var väldigt kul. Tror att jag har sparat hans giraff någonstans. Borde leta fram den när tillfälle ges. Nu när jag tänker efter... När behöver man en bild på en giraff som inte ser ut som en giraff?

BILDMANUS
Bilden längst ner till höger ska föreställa en bil. Bara så alla är på det klara.

Musikvideo

Hej hej! 
Nu är vi igång med våran nya musikvideo på riktigt!
Igår hade vi en heldag av inspelning som förövrigt gick förvånansvärt snabbt och lätt, tyckte vi iallafall.
Vill tacka alla statister orkade sig upp på en söndag! ni gjorde ett jättejobb allihop!
Annars är det som vanligt, vi ska repa inför ett gigg till helgen, filma mer video
Spela starcraft, full rulle helt enkelt.
Vi håller er uppdaterade ang videon!
Simma lugnt!

Puss Puss
/Martin

Old spice

Imorgon ska vi filma lite. Det kommer nog bli kul. Idag har vi fixat en stor del rekvisita som ska vara med. Det är alltid ett jättejobb att hitta rätt saker som ska passa till det man håller på med. Men nu är det mesta klart. Kul att så många vill vara statister i videon. Det gillar vi! Nu ska jag sova. Och det är Lördagkväll.
För övrigt en riktigt rolig reklam, Old Spice:


RSS 2.0